یکسال گذشت و من آدم سابق نشدم...یکسال گذشت از روزی که فهمیدم عشقم بهم پشت پا زد...یکسال گذشت از اون روزا و من دور شدم از هرچی عشق و دوست داشتنه...یادم نمیاد چطور عاشق بودم....چجوری کسی که عاشقش بودم دلش اومد یکی دیگه رو بغل کنه ببوسه دستاشو بگیره؟؟؟ واقعا نمیفهمم چجوری دلشون میاد خیانت میکنن؟
آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔
عزیزم من اصلا پیگیرش نیستم اصلا دیگه برام مهم نیست آب که از سر بگذرد چه یک وجب چه صد وجب
رابطتون چطوره؟
آقایون درخواست ندین🤫تو با قلب ویرانه من چه کردی؟💔 نابودم کردی دیگه هیچی خوشحالم نمیکنه تو ب بچت هم خیانت کردی چون یه مادر شاد و خوشحال و با روحیه رو ازش گرفتی و یه مادر افسرده با حال بد بهش دادی....ازت نمیگذرم از همه زنای متاهلی که میدونستن زن داره ولی بازم باهاش بودن و خام حرفای قشنگش شدن ...توروخدا برای حال دل خرابم دعا کنید😔
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
بد نیست خوبم نیست نمیدونم چطور بگم برام اهمیتی نداره...
ما خوب نیست همش به روش میارم سر کوچیک ترین چیزا انگار با گوشت و پوست و استخونم یکی شده هرچی میشه ربطش میدم
نه عزیزم من اصلا به روش نمیارم با این کار اول خودتو نابود میکنی یا زندگی کن و به روش نیار یا باید بذ ...
چجوری میتونی خودتو کنترل کنی و به روش نیاری؟