سلام..پسرم کلاس دوم هست.خیلی بدخط مینوشت..بخدا یه کلمه می نوشت به قول معلمش اندازه کله من مینویسه🤭ولی یهو پسرم تصمیم گرفت ریز بنویسه و خیلی قشنگ شده..🤲🏻خداروشکر میکنم خیلی خوش حال شدم براش..امروزم معلمش دیکته گفته خیلی قشنگ نوشته و غلط خیلی جزئی داره.معلمش صدآفرین نوشته براش و نوشته که پسر باهوشم سپاسگزارم ازت که دستخطت رو قشنگ کردی🥰منم بخاطر این تلاش پسرم رفتم براش یه جایزه کوچیک گرفتم..واقعا خیلی ارزون..یه آبپاش و یه حباب ساز..همین😕چون خودش دوست داشت..کلا شد50تومن...شوهرم اصلا خسیس نیستا اصلا.خیلی هم دست و دل بازه..حالا میگه چرا گرفتی..بچه شرطی میشه.تلاشش رو کم میکنه بازم...😔الان حق با شوهرمه یعنی؟؟؟
خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
کاش اینقدر خود تحقیر نباشیم❤️🇮🇷💪. توی بحث ها هرجا دیدی جوابتو ندادم بدون به یاد مَثَل «نرود میخ آهنین در سنگ» افتادم و دیگه خودمو خودتو اذیت نمیکنم. 🫒🇵🇸🕊️
با ریتم بخونین🤭❤ پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................
اگر برای هممه ی رفتارای کوچیک و بزرگ بخوای تشویق کنی آره ولی اینجا اصلا اشتباه نکردی
فقط 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
بانوی شیرازی*مدیونین اگه فکر کنین تاریخ تولدم فیکه😉🌸🌷نداشته هایم،نیروی محرکه ی من هستند،نداشته هایم انگیزه ای شدند برای تلاش و پیشرفت،همه ی داشته ها و نداشته هایم،انگیزه ی من برای زندگی هستند...🌸🌸من یک بهبود یافته از افسردگی هستم،دنیای من دیگر خاکستری نیست،خوش حالم که در دوران خاکستری بیماری،به زندگی ام پایان ندادم،خوشحالم که ماندم،مبارزه کردم و دوباره زیبایی ها را لمس کردم،اگر افسرده ای،از همین امروز درمان را آغاز کن،فردایی درخشان در انتظار توست🌷🌸آغوش زندگی را رها نکن...بمان و بمان و بمان و مبارزه کن،زنده ماندن و زندگی کردن موهبتی زیبا و تکرار ناشدنیست...قدرش را بدان🌸🌸🌷🌷ندیده و نشناخته،برایت آرزوی حال خوب دارم،چرا که تو لایق بهترین ها هستی...
نه کار خوبی کردی اتفاقن ولی دیگه اینکارو نکن چون به قول شوهرت عادت میکنه به باج گیری .....این دفه کارت خوب بوده. واقعن درس بوده ولی دیگه تکرار نشه تا پایان سالش
نه ایندفعه لازم بود بخاطر تلاشش جایزه بگیره.منم بودم میگرفتم.
پسر منم کلاس دومه دستخطش خیلی بده.
فکر نکنم خوب بشه
چنی دلم گیریایه ،کسی نیه ک بوینه فکرت و ناو سر مه بیسه لخته خوینه..🥀خدا چی میشه همه چیز رو بی دغدغه این پول لعنتی خرید🥹 خدا مراقب عزیزانم باش من بی خانواده و بچههام تمومم🪴