2777
2789
عنوان

این بی احترامی میشه به مهمان❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 37 پست
این یه بحثهاینکه توقع داشته باشی و ایراد بگیری یه بحث دیگه‌ستمن هر کار میکمم در حد شان و شخصیت خودم ...

بحث یه بار مصرف نیست

برام جالب بود خیلی.

حس مجلس ختم داشتمویه ظرف میدادن دستمون

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

خب تولد گرفته بودی که تنها نباشی و بهت خوش بگذره یا گرفته بودی کادو جمع کنی؟

نه ولی انتظار داشتم حداقل یه کارت پستال برام بیاره 

اون‌یکی دوستمم یه نقاشی خیلی کوچیک رو بوم کشیده بود ولی خیلی برام ارزش داشت 

خب توهم اینطوری پذیرایی کن🥲😂😂😂

عزیز یا نمیرفتی  یا رفتی دیگه ایراد نگیر هر کسی یه مدل مهمونی میده همه که مثل هم نیستن 

الان خانومی بالا گفت تولدم بوده دوستامو دعوت کردم کلی خرج کرده یکی دست خالی اومده 

اینکه چقدر خوراکی دادن مهم نیست اما مدل پذیراییشون یکم توهین آمیزه شایدم اسی بد تعریف کرد

اره منظورم اینه همبن که داشت و بهتر میتونست بده

مثل اینکه همه ناراحت شدن اینجا ک پرتوقع ام😂

اره منظورم اینه همبن که داشت و بهتر میتونست بدهمثل اینکه همه ناراحت شدن اینجا ک پرتوقع ام😂

من اینجور موقع فکر میکنم دارن با بیل خوراکی میریزن جلوم    انگار اونا مجبورن تولد بگیرن   ماهم هیچ حرمتی نداریم