2777
2789
عنوان

این بی احترامی میشه به مهمان❓️

| مشاهده متن کامل بحث + 408 بازدید | 37 پست
توقعت چی بود؟

مهمون بیاد خونتون چطور ازش پزیرای میکنی؟

لطفا لایک نکنید💗 تا اخربخون ، اولش اینکه شیدای فاطمه(س) دومش  👈 عاشق اهل بیتم عشقم دلیل داره بخون تا بدونی چرا نور امیدم هستن بخصوص حضرت فاطمه توسخت ترین شرایطم آب رو اتیش بودن.👈👈👈یکی بهم یه تهمت ناحق زدبدجوردلم شکست گفتم به من نگفتی به حضرت فاطمه گفتی خودش جوابتوبده یه هفته بعدسرنماز با دل شکسته درقران باز کردم میدونی چی اومد نوشته بود:کسانی راکه به مریم تهمت ناروا زدن را به سزای عملشان میرسانیم...(اسمم مریمه)دوروز بعد اون ادم با گریه والتماس زنگ زد وحلالیت خواست گفت پاکیت بهم ثابت شد به ناحق اون حرف وزدم حلالم کن که تمام زندگیم داره از هم میپاشه.این فقط یه نمونه از بزرگی خدا وقران واهل بیته که تو زندگیم دیدم,💖💖💖

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ما خیلی سختومیگیرم

تولد حداقل دو سهدجور غذا و فینگر فود و خوراکی

الان نمیگم اینام همینکارو میکردن ولی حداقل پفیلاشو بهدهمه میداد😂

😐😐نمبدونم شاید ما خیلی سخت میگیریمحداقل پفیلا برای همه درنظر میگیریم

شما توقعت بالاس

ایراد در میاری

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

این یه بحثه

اینکه توقع داشته باشی و ایراد بگیری یه بحث دیگه‌ست

من هر کار میکمم در حد شان و شخصیت خودم میکنم

ولی برم مهمونی مثلا نمیگم چرا ظرفش یه بار مصرف بود یا چرا با کیک بهمون چایی ندادن

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
😐😐نمبدونم شاید ما خیلی سخت میگیریمحداقل پفیلا برای همه درنظر میگیریم

حالا پفیلا چیه که در نظر میگیری 

به  همه چی گیر دادی والا کیک بدون چای ظرف یکبار مصرف نوشابه خانواده و۴ دونه جوجه گیر دادی 

هه تولد من دیروز بود دوستامو دعوت کردم بیرون بردمشون کافه کیک بریدیم خوردیم بودمشون شهربازی و شام به ...

خب تولد گرفته بودی که تنها نباشی و بهت خوش بگذره یا گرفته بودی کادو جمع کنی؟

ما خیلی لاکچری مثل اینایی که تو اینستا میبینی نمیگیرن ولی اینطوری هم که شما دعوت شدید برگزار نمیکنن...شام به همراه فینگر فود و تنقلات وژله تزریقی دوغ ونوشابه ...ومیوه کیک وچای...چن وقت پیش دعوت شدیم اینطوری پذیرایی کردن

اگر بدون شام دعوت کنن باز هم فینگر فود وژله و انواع تنقلات مثل چیپس و پفک وپفیلا و نوشابه پاستیل ولواشک میوه وکیک وچای ونسکافه هست