2777
2789
عنوان

چرا اینجا آدمها اینجورین همش میگن طلا طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 592 بازدید | 68 پست
منم قبلا همین فکر تو رو میکردم همه ی پول هامو خرج چرت و پرت میکردم لباس و رستوران و اینا میگفتم ...

خب ارزشمندی طلا همینه که به نفع زندگیت استفاده کنی کیفیت زندگیت همه جوره بره بالا.

بعضی ها فقط طلا میخرن و جمع می کنن بدون هیچ استفاده ای

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.
شفارو واسه خودت لخاه چقدر حقیری ارزوی بدبختی مردم روداری مشخصه خیلی توفقر بودی بی عرضه بودنتو گردن ب ...

از نحوه صحبت کردنت مشخصه سطح و جایگاهت چی بوده و هست،دلم واست میسوزه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از نحوه صحبت کردنت مشخصه سطح و جایگاهت چی بوده و هست،دلم واست میسوزه

دلت واسه خودت بسوزه

راستش همیشه میگم قرارنیست بای ادم درست همکلام شم ادم شخمی هم هست ولی خوب معمولا وقتی ب شخصیت طرف پی میبرم سعی میکنم جوابشو ندم الانم همون کارو میکنم

بهترین جواب دربرابر همچین ادم هایی سکوته

چشم تنگی و دل کوچیکتو بااین حرف ها میخای پنهان کنی خدادلتوشاد کنه ک منتظر فقر وبدبختی بقیه نباشی تنه ...

بنده خدا منظور بدی نداره.حرفاش درسته.نرخ دلار ک خب دسته مردم نیست و مردمم از ترس و نگرانی میرن پولشون رو طلا و دلار میخرن ولی وقتی بازار هیجانیه و مردم بلافاصله میریزن تو بازار واسه خرید بدتر میره بالا.و واقعانم ی سری آدمه از خدا بی خبر دارن این نرخارو واسه سود خودشون بالا می‌برن.ایشون منظورش ماهایی ک پس اندازمونو طلا می‌خریم و از نگرانی دنبال این خرید هستیم نیست منظورش آدمای اصله کاری ک میلیاردی یا بیشتر خرید میزنن و نرخارو تعیین میکنن هست.وگرنه این طلاهای ک ماها داریم تو خونه هامون بالا پایین شدنشم دسته همون اصله کاریاس 

خب ارزشمندی طلا همینه که به نفع زندگیت استفاده کنی کیفیت زندگیت همه جوره بره بالا.بعضی ها فقط طلا می ...

دقیقا.اسمش هست ک پس اندازه ولی خیلیا رو دیدم دندون خرابو درست نکردن طلا خریدن.از هرجیزی زدن طلا خریدن ولی انقد ب این طلا وابسته بودن ک حتی مشکلی ام واسشون پیش اومده دلشون نمیومده بفروشن یا در صورت مجبور شدن ب فروش طرفو دیدم افسردگی گرفته بود رسما.یا خیلیا ک بی کیفیت ترین وضع زندگی کردن از شکمشون زدن از همه جیشون زدن لباس درست نپوشیدن غذای درست نخوردن وسیله زندگیشون داغون و اون طلا رو داشتن تا اینکه فوت شدنو اون طلا رسیده ب دخترو عروسشون اونا فروختن کیفشو کردن 

دقیقا به خاطر همون آینده ی نامعلوم. 

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را
بله اینجا خیلی مردم عجیبن عااااااشق پس اندازن

عاشق پس انداز نیستن. مجبورن. چون افق اقتصادی روشنی پیش رو نیست. هر آدم عاقلی باید به فردای خودش و بچه هاش فکر کنه وگرنه کلاش پس معرکست

بزن باران به نام هرچه خوبیست /به زیر آوار گاه پایکوبیست /مزارع تشنه جویباران پر از سنگ /بزن باران که وقت لای روبیست /بزن باران بهاران فصل خون است /بزن باران که صحرا لاله گون است /بزن باران و شادی بخش جان را /بباران شوق و شیرین کن زمان را /به بام غرقه در خون دیارم /به پا کن پرچم رنگین کمان را