2777
2789
عنوان

چرا اینجا آدمها اینجورین همش میگن طلا طلا

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 68 پست
دقیقاً جملت درسته،اینجا ایرانه و نفهمیدن اینکه با همین رفتار به گرونی ها و تورم دامن میزنن،کاملاً طب ...

اونی ک نفهمید تویی وقتی دلار شد ۸۰ میلیون نمیان از توامثال توبپرس کار خودشونومیکنن

امیدوارم،اما قبلاً هم اینطور موقعیتهارو دیدیم،امیدوارم به سکته دسته جمعی منجر نشه!

ارزون بشه اتفاقا بهتره کسی ک عقل داشته باشه از ارزونی دلارو سکه سکته نمیکنه اتفاقا خوشحال میشه.ولی تو شرایطی ک شب می‌خوابیم صبح عقب تر میوفتیم بهترین راه تبدیل پس انداز ب طلاس.کاری از دستمون جز این برنمیاد خب

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دقیقا چرا بعضیا خودشونو به اون راه مبزنن

همه چیز تعادلش خوبه،وقتی الان به چیزی احتیاج داری که واجبه چرا نباید بخری و استفاده کنی؟

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
ضروریات از نظر هر کس و سطح زندگی طرف متفاوته مثلا ماشین ظرفشویی اصلا ضروری نیست خودم دارم و تمیز ...

من ظرفشویی دارم و خیلی کمک دستمه 

نباشه روزی باید چند ساعت سرپا پای سینک بمونم

با این سطح فکری که داری،یه بار دیگه حس ترحم نسبت به بقیه رو حس کردم،موفق باشی

این حس ترحم روب خودت داشته باش ازهمچین شخصیت های بیزارم چشم تنگ حسود من خوشحال میشم از اینکه بقیه خرید میکنن ولی امثال تو فقط منتظر بدبختی بقیه هستن خداکنه ن طلا کل چیزها ارزون شه تاهمه دلشون شاد شه ازجمله تو اینقدر ب فکر بدبخت شدن مردم نباشی تنگ نظر

هر چیزی حد تعادل خوبهبعضی ها نه میخورن نه مبپوشن نه مسافرتی نه تفریحی نه زندگی فقط حرص حرص حرص ک یک ...

خب جمع کردن طلا برا وقتی خوبه که ادم ازش یه نفعی برای زندگیش ببره.

اینکه فقط جمع کنی چه فایده داره؟!!!

خدایا شکرت که همیشه حواست بما هست.