2777
2789
عنوان

● بعد صد سال مهمونی اومدن خونمون ●

720 بازدید | 28 پست

● بعد صد سال مهمونی اومدن خونمون ●

(( بعد صد سال خانواده ی پدریم که صدساله با هم سر مسائل و اختلافات خیلی بزرگ و افتضاح و اسفناکی دلمون رو شکستن با اینکه بستگان و فامیل درجه یک مادرم هستن قطع ارتباطیم اومدن خونمون مهمونی اما انگار که یه غریبه ای هستم میون یه جمعیت مردم چون کلی درگیری و مشکلات و معضلات تو زندگیمون داریم اما اینا تو بدترین شرایط زندگیمون پشتمون رو خالی کردن اما خودشون کبکشون خرو**وس میخونه و شاد و شنگول و غبراقن سرشونم میرقصه و کمرشونم میرقصه اونوقت ما که یه عمره تو زندگیمون میدوییم زندگیمون یکنواخت و کرخت و یخبندان هست و همیشه حس اشباح و روح و ربات بودن بهم میدن میدونین زندگیشون خیلی شلوغ و پرجمعیت و پرهیاهو و جارو جنجال و پر اتفاقات جدیده اونوقت ما سرمون بی کلاه موند عین سنگ شدم از عدالت پارادوکس برعکس این دنیا که عمرمونو فقط کشتیم و زندگی نکردیم ••• ))

❤️روزگاری هم اگر دیوانه ات بودم گذشت❤️

●(( دوستان و عزیزان نیاین بنویسید که وایی چشم دیدن خوشی و خوشحالی مردم رو نداری یا تو این دوره زمونه از کسی انتظار نداشته باش و فلان و بیسان اولا که بستگان و فامیل درجه یک مادرم هستن دوما بیشتر ارث و ميراث پدربزرگم رو بالا کشیدن و باهاش منزل و ماشین لوکس خریدن نتونستیم شکایت کنیم بخاطر ابرو و حیثیت و حررمت نون و نمک و یه قرون و درهم از مال و اموالی که حقمون بود و حالمون بود رو تو اینهمه سال بهمون ندادن و از گلوی ما بریدن و زندگی و کاشانه موقعیت و وضعیت لاکچری برای خودشون و بچه هاشون ساختن در صورتیکه منزل پدربزرگم رو پدرم با عمو بزرگم شریک بود و بیست و پنج سال پیش اندازه چند میلیارد الان میشه خوردن و  آشامیدن و یک آبم روش هیچ عدالتی براشون اجرا و برپا نشد و تقاص و کارما و تاوانی هم پس ندادن ما سوختیم و اتیش گرفتیم و عمرمونو سوزوندیم و منم پیر شدم و پژمرده از حرص و جوش خوردن و بدون هیچ حمایتگری و پشتیبانی •••))

بخدا که زندکی ماهم پر هست از این پارادوکس ها 

خوب باشی تک میمونی گرگ باشی دورت پر ادمه 

درستکار باشی دستت خالی میمونه شیاد باشی همه دورت  بهبه چه چه میکنن 

پاک بمونی کسی دوستت نداره رنگارنگ و هواپرست باشی کلی خواطر خواه داره

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

فامیل جز بد بختی هیچی دیگه نداره خوش به حالتون که باهلشون رفت وامد نداشین ماهم همه فانیل خوش وخرم هستن جز ما ، همیشه هم بابت نداشته هامون باید پیششون تحقیر بشیم کلش فامیل نداشتیم که همیشه نگران چی پشت مون گفتن باشیم 🥲

●(( دوستان و عزیزان نیاین بنویسید که وایی چشم دیدن خوشی و خوشحالی مردم رو نداری یا تو این دوره زمونه ...

حالا هم باهاشون رفت وامد نداشته باشید حداقل راحت هستید کاش ما می تونستیم از شر فامیل خلاص بشیم ۸۰ درصد نگرانی ها واسترس ها به خاطر وجود فامیل ،حق ما رو هم خو ردن این مدل فامیل رو ادم می خواد چه کار 

بخدا که زندکی ماهم پر هست از این پارادوکس ها خوب باشی تک میمونی گرگ باشی دورت پر ادمه درستکار باشی د ...

گلم اونقدر عمیق و واقعی حقیقت روزگار رو نوشتین که زبونم قاصره دقیقا عزیزم همینطوره چقدر با پوست و گوشت و استخونم درک میکنم این حرفهایی که نوشتین رو عزیزم من فقط مات و مبهوت موندم بین این گرگهای بالان دیده رویاهای مکار و حیله گر ما میشیم آدم بده داستان هرچی خوب بودیم و متعهد و انسان و با وجدان و با حرمت تر بیشتر نمکدون شکستن...

🌺🌺🌺🌺❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌺🌺🌺🌺🌺🌺

بخدا که زندکی ماهم پر هست از این پارادوکس ها خوب باشی تک میمونی گرگ باشی دورت پر ادمه درستکار باشی د ...

(( گلم اونقدر عمیق و واقعی حقیقت روزگار رو نوشتین که زبونم قاصره دقیقا عزیزم همینطوره چقدر با پوست و گوشت و استخونم درک میکنم این حرفهایی که نوشتین رو عزیزم من فقط مات و مبهوت موندم بین این گرگهای بالان دیده رویاهای مکار و حیله گر ما میشیم آدم بده داستان هرچی خوب بودیم و متعهد و انسان و با وجدان و با حرمت تر بیشتر نمکدون شکستن...))

🌺🌺🌺🌺❤️❤️❤️❤️❤️❤️🌺🌺🌺🌺🌺🌺

(( گلم اونقدر عمیق و واقعی حقیقت روزگار رو نوشتین که زبونم قاصره دقیقا عزیزم همینطوره چقدر با پوست و ...

مهم نیست اونا چی فکر میکنند 

مهم اینه خدا چی فکر میکنه 

و اون دنیایی هم هست

مکرو و مکر الله والله خیر الماکرین 

بیاین سعی کنیم ادم خوبی باشیم تو هر شرایطی سعی کنیم کار درست رو انجام بدیم حتی اگر بقیه انجام ندن .ما خوبی رو یاد بقیه بدیم 
فامیل جز بد بختی هیچی دیگه نداره خوش به حالتون که باهلشون رفت وامد نداشین ماهم همه فانیل خوش وخرم هس ...

بله گلم درسته همینطوره متاسفانه ...ما از ناچاری و دعوا و اختلافات خیلی شدیدمون قطع رابطه شدیم عزیزم متاسفانه و اونقدر بی وجدان و بی شرف و بی انصاف و جز آدمیزاد نیستن که ناچار شدیم به قطع ارتباط و جدایی همیشگی گلممم نه اینا فرق میزارن گلم اینا بین ما و بقیه ی افراد فامیل و بستگان فرق میزارن مت رو هیچوقت آدم حساب نمیکردن از اول ما انگار وجود نداریم نه تو زلزله نه تو سیل نه تو بلایای طبیعی هیچی ....

هعئییی چیبگم فقط امیدوارم بعدها کارماشو پس بدن و مطمعنم ک این اتفاق نیفته توام ناراحت نباش گلم بیخیا ...

مزسی فداتشم ممنونم از همدردیت امیدوارم ...