2777
2789
عنوان

نامزدم بدجوری رفته تو قیافه

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 46 پست
راست میگی؟ینی من ساکت شم اون چن روز دیگه خودش میاد؟سابقه نداشته اینقد بخواد باهام قهر باشه همیشه خود ...

ببین کلا ذات ادمی همینه

ببینه یکی خیلی به پروپاش میپیچه خیالش راحت میشه که میتونه هرچقد بخواد ناز کنه و به این رفتارش ادامه میده

منطقی باش و در حد اشتباهی که کردی عذرخواهی کن 

یکمم بهش زمان بده...وقتی یه نفس بهش چسبیدی و عذرخواهی میکنی اصلا فرصت نمیکنه فکر کنه درمورد رفتارای خودش

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

وقتی اون مقصر باشه و تو بری منت کشی یعنی تا آخر زندگیت عادتش میدی به این سبک 

درکت میکنم کاملا من خودم هم دلشو ندارم و تحمل قهر ندارم 

ولی واقعا تو زندگی مشترک این بدترین عادته چون بعدا بیشتر اذیت میشی 

مدام باید منت کشی کنی واسه چیزایی که مقصر نیستی 

ببین کلا ذات ادمی همینهببینه یکی خیلی به پروپاش میپیچه خیالش راحت میشه که میتونه هرچقد بخواد ناز کنه ...

اره من خیلی گریه کردم گفتم دوست دارم چرا اینطوری باهام حرف میزنی بعد ک اروم شی حزف میزنیم ولی اون یجور یرد رفتار کرد باهام خیلی بددد بود انگار دلشو زدم

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا
وقتی اون مقصر باشه و تو بری منت کشی یعنی تا آخر زندگیت عادتش میدی به این سبک درکت میکنم کاملا من خود ...

تاحالا تجربشو داشتی؟بنظرت چن روز دیگ دزست میشه؟

آقای  قاضی همشون ادا در میارن ادای خوبا ادای نگرانا ادای رفیقا ادای عاشقا
بپرس

من ی همکار داشتم رفیق بودیم

اما اون دروغگو بود و تمام مدت همه چیزایی ک بهش میگفت نگه میداشت تا در فرصت مناسب بر علیهم استفاده کنه

ک بعد از اطلاع از ابراز علاقه همکار آقا دیگه مون به من،، منم سادگی کردم بهش گفتم،، حسادتش گل کرد و شروع کرد ب ابرو ریزی

پیش همممه ابرومو برد

زیر اب مو پیش روسا زد

بهم تهمت زد

منو با دوستام بهم زد

پشتسرم حرف دراورد

کلا خرابم کرد

و بعد هم رفت خودشو کرد تو پاچه اون اقا و مارو بهم زد

الان هم دست از سرم برنمیداره هنوزم داره برام میزنه

** تهدیدم کرده اگ تلافی کنی در سطح شهر برات حرف درمیارم

*** من چیکار کنم با این عقده ای؟؟؟

😘Thanks GOD 
ببین کلا ذات ادمی همینهببینه یکی خیلی به پروپاش میپیچه خیالش راحت میشه که میتونه هرچقد بخواد ناز کنه ...

اگر ما دیگ یکم عقب کشیدیم از اون تلاش و منت کشی مون ولی اون دیگ مثل قبل نیومد جلو چی ؟ مثل قبل تلاشی نکرد برامون و انگار عادت کرده که‌ ما هی صبر کنیم

من ی همکار داشتم رفیق بودیماما اون دروغگو بود و تمام مدت همه چیزایی ک بهش میگفت نگه میداشت تا در فرص ...

تا میتونی بی محلی کن

همچین ادمای بی آبرو و سمجی فقط با بی محلی ادم‌ میشن

هرکاریم کنی بالاخره کاریه که شده و ابیه که ریخته شده

به نظر من جوری رفتار کن که انگار هیچی نشده و با همه مثل قبل رفتار کن و اون اقا هم کلا از همه جا بلاک کن و سعی کن باهاش همکلام نشی

اره من خیلی گریه کردم گفتم دوست دارم چرا اینطوری باهام حرف میزنی بعد ک اروم شی حزف میزنیم ولی اون یج ...

خب از بس بهش چسبیدی اینطور شد دیگه

بذار یکم ترس از دست دادنتو داشته باشه

دو سه روز خبری نگیر بذار یکم به خودش بیاد

ببین عزیزم خب بحث پیش میاد سعی کن دعوارو خیلی کش ندی و اینکه یه ببخشید بگو و بعد از اون باهاش تماس بگیر و خیلی عادی حرف بزن اصلنم درمورد منت کشیو دعوا حرف نزن.

غربت کسی نباش که تو را وطن دیده است....
تا میتونی بی محلی کنهمچین ادمای بی آبرو و سمجی فقط با بی محلی ادم‌ میشنهرکاریم کنی بالاخره کاریه که ...

چطوری جلوی ابروریزی بیشتر این دختر بگیرم؟

من با همه حتی اون اقا کاتم، دلم میحاد انتقام بگیرم،میخام برم همه چیو ب رییس بگم اتوهایی ک ازش دارمو بگم

😘Thanks GOD 
اگر ما دیگ یکم عقب کشیدیم از اون تلاش و منت کشی مون ولی اون دیگ مثل قبل نیومد جلو چی ؟ مثل قبل تلاشی ...

انقدر نمیری جلو تا به سبک جدید عادت کنه

اگر انقد غد و نابالغ بود که دیگه هیچوقت جلو نیاد و رابطتتون کات بشه پس اون ادم تو نیست و همون بهتر که کات بشه

اما اگه اولاش سختش بود مهم نیست کم کم عادت میکنه

ولی اغراق نکن درکل...من فقط میگم جاهایی که اون مقصره تو عذرخواهی نکن بذار اونم به اشتباهش پی ببره

جاهایی که تو مقصری برو‌ جلو