2777
2789
عنوان

فکر میکردم پسرا عاشق نمیشن

92 بازدید | 14 پست

تا وقتی یکی عاشقم شد حاضره هرکاری بکنه اگه بگم برو اون سر دنیا نه نمیگه .اگه بدونه چیزی نیاز دارم همون لحظه حتی اگه نصف شب باشه فراهم میکنه تا تجربه نکنین درک نمیکنید منم خودم میگفتم پسرام مگه عاشق میشن تا اینکه همچین چیزی برام رقم خورد حتی از یه دختر هم وابسته تر میشن وقتی دوست دارن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

به همینم وابسته نشو 

تا صبح نشست تو بارون دم در خونمون 

همون بهم آسیب زد 

پس وابستگی بی وابستگی 

به ملیتی که حاصل جبر جغرافیاست نبالیم به انسانیت خود ببالیم    کانی یعنی چشمه و ارکیده به معنای رویای کانی.       مامان یک سگ
به همینم وابسته نشو تا صبح نشست تو بارون دم در خونمون همون بهم آسیب زد پس وابستگی بی وابستگی

متوجهم ولی این خودشو ثابت کرده بهم هرچند که من وابسته نشدم زیاد ولی شیفته این اخلاقش شدم 

سنش ك خوبه يني ميشه گفت رو ب پختگي ميره اگه اينجور ك ميگي باشه خيلي خوبه بمونيد براهم

احساس میکنم حسش صادقانه س حتی خاستگاری هم اومد با خانوادش ولی من دارم درس میخونم گفتم 2 سال دیگه باید صبر کنه درسم تموم بشه حتی با اینم مخالفت نکرد

این همه علاقه برای یه دوست پسر که حتی براش عکسم نمیفرستم و چهارچوب های مشخص داریم عادیه بنظرتون

شاید عادی نباشه هرچند من خودم با کسی وارد رابطه نشدم ولی دختری بوده که اگه ازم چیزی یا کاری میخواست و در توانم بود بی چون و چرا براش  انجام میدادم

کاربر آقا
احساس میکنم حسش صادقانه س حتی خاستگاری هم اومد با خانوادش ولی من دارم درس میخونم گفتم 2 سال دیگه بای ...

ببين اين ي چيز كليه 

خوب بسنجش ب پاي رفتار خوب الانش نرو ممكنه بعدا ١٨٠درجه تغير كنه و از اين رو ب اون رو بشه 

و خب اينكه كجا زندگي ميكنه يا بزرگ شده هم شرطه

يا اينكه اولين رابطش باشي يا ن 

اينكه خواهر داشته يا ن چون بعضي ها مادر خوبي دارن و خب رفتار صحيح با ي خانومو تو خونه يادميگيرن 

یا میبریم یا می اموزیم هیچ باختی وجود ندارد .....

نمیخوام فاز بد بدم 

ولی بعضی از پسرا به هر دختری که میرسن ،سریع عاشق میشن 

من ی دوستی داشتم،دقیقا همینطوری بود که شما گفتید 

هر روز برام خوراکی و هدیه میگرفت ،تماساش همه یکطرفه بود یعنی اون همش بامن تماس میگرفت 

مریض شده بودم وقتی باخبر شد گریه میکرد 

بخاطر اینکه از من دور نشه ،میخواست برع مسافرت گریه میکرد، اگه نصف شب می گفتم برو اون سر شهر برام چیزی بگیر می رفت 

ولی من دوسش نداشتم 

بعد از جداییمون یکسالی به پام موند ،حتی تو اون دورانم برام کادو میخرید 

بعد من رفت با ی دختر دیگه ، دقیقا همینکارارو برای اونم میکرد، بعد ه ها فهمیدم با اونایی که قبل منم بوده دقیقا همینجوری رفتار میکرده 

با هر کسی دوست میشد نیتش ازدواج بود 

میخوام بگم ؛بعضیا شخصیتشون کلا اینجوریه ،که اصلنم بد نیست 

ولی من دوست دارم طرفم فقط برای من اینجوری باشه ، من ی مثالی دارم میگم اینجور آدما زن دوست دارن ، زنشون رو دوست ندارن ،من ترجیحم آدمیه که اون حس رو فقط به من داشته باشه 

بعضیا هم هستن تا خیالشون راحت نشه که کامل به دستت آوردن هر کاری میکنن ولی بعدش ۱۸۰ در جه تغییر میکنن 

من تو رابطه شما نیستم،بنابراین خودتون بهتر میتونید قضاوت کنید 

نمیخوام فاز بد بدم 

ولی بعضی از پسرا به هر دختری که میرسن ،سریع عاشق میشن 

من ی دوستی داشتم،دقیقا همینطوری بود که شما گفتید 

هر روز برام خوراکی و هدیه میگرفت ،تماساش همه یکطرفه بود یعنی اون همش بامن تماس میگرفت 

مریض شده بودم وقتی باخبر شد گریه میکرد 

بخاطر اینکه از من دور نشه ،میخواست برع مسافرت گریه میکرد، اگه نصف شب می گفتم برو اون سر شهر برام چیزی بگیر می رفت 

ولی من دوسش نداشتم 

بعد از جداییمون یکسالی به پام موند ،حتی تو اون دورانم برام کادو میخرید 

بعد من رفت با ی دختر دیگه ، دقیقا همینکارارو برای اونم میکرد، بعد ه ها فهمیدم با اونایی که قبل منم بوده دقیقا همینجوری رفتار میکرده 

با هر کسی دوست میشد نیتش ازدواج بود 

میخوام بگم ؛بعضیا شخصیتشون کلا اینجوریه ،که اصلنم بد نیست 

ولی من دوست دارم طرفم فقط برای من اینجوری باشه ، من ی مثالی دارم میگم اینجور آدما زن دوست دارن ، زنشون رو دوست ندارن ،من ترجیحم آدمیه که اون حس رو فقط به من داشته باشه 

بعضیا هم هستن تا خیالشون راحت نشه که کامل به دستت آوردن هر کاری میکنن ولی بعدش ۱۸۰ در جه تغییر میکنن 

من تو رابطه شما نیستم،بنابراین خودتون بهتر میتونید قضاوت کنید 

این همه علاقه برای یه دوست پسر که حتی براش عکسم نمیفرستم و چهارچوب های مشخص داریم عادیه بنظرتون

ممکنه شیفته همین اخلاقت شده ،چون اینروزا دخترا براحتی خودشون رو در اختیار پسرا قرار میدن ،ایشونم سنش کم نیس و آدم پخته ایه