2777
2789
عنوان

برای اولین بار تو زندگیم به یه دختر شماره دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 409 بازدید | 51 پست
عب نداره اگه قدم رشد نکرده عقلم اندازه شماست شایدم بیشتر😉😉😉

متاسفم حداقل دغدغه ی من این نیست ک چارتا هول تو خیابون چرا بهم نگاه نکردن پس این نشون میده خیلی عقبی😅 برو بچه جون سر به سر من نذار ی چیزی میگم دلت میشکنه 

متاسفم حداقل دغدغه ی من این نیست ک چارتا هول تو خیابون چرا بهم نگاه نکردن پس این نشون میده خیلی عقبی ...

باش من خیلی عقبم 

شما که جلویی کدوم تپه ای رو فتح کردی؟ 

بعدم خایه کن ببینم چی میخوای بگی؟

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

باش من خیلی عقبم شما که جلویی کدوم تپه ای رو فتح کردی؟ بعدم خایه کن ببینم چی میخوای بگی؟

همین ک از این الفاظ استفاده نمیکنم یعنی خودم به تنهایی تپه های زیادی رو فتح کردم😁😁 

دختر گلم کی به شما گفته با فحش دادن جذاب به نظر میای؟

مامانت بهت ادب یاد نداده؟؟ نچ نچ 

همین ک از این الفاظ استفاده نمیکنم یعنی خودم به تنهایی تپه های زیادی رو فتح کردم😁😁 دختر گلم کی به ...

منظورت از تپه تاپالهس؟؟ 

آخه با اینهمه افاده ای که داری به جز تاپاله چیز دیگه ای نمیتونی فتح کنی عشقم😊😊😊

زیاد فحش میدم؟ 

برا کسایی که زندگیمو به گه کشیدن شعر بنویسم ؟ 

چارلز بوکوفسکی 

بلر آخرت باشه تو تربیت مامانمم گوه خوری میکنی

منظورت از تپه تاپالهس؟؟ آخه با اینهمه افاده ای که داری به جز تاپاله چیز دیگه ای نمیتونی فتح کنی عشقم ...

امیدوارم خدا خودش شفات بده😁 راستش اینقدر  ترحم انگیز  و سطح پایینی داری ترجیح میدم باهات وارد بحث نشم 

موفق باشی دخترم