2777
2789
عنوان

قرار نصف شبی مهم

378 بازدید | 21 پست

6 دی با یکی آشنا شدم تو مهمونی بودم و اولین بار بود اون خانم و می‌دیدم

ظاهر عجیبی داشت و راستیتش من زیاد ازش خوشم نیومد 

ولی در کل ک داشتم تو جمع صحبت میکردم یهو دیدم دقیقا پشت سر منه 

یه لحظه پرام ریخت دروغ چرا یه خورده ام ترسیدم

و این دختره هی نزدیک من بود و من فکر میکردم ک از دوستان یکی از بچه های خودمونه و فلان 

آقا این تا آخرین لحظه نزدیک من بود منم با خودم فک میکردم حتما ازم خوشش اومده و ... ولی واقعا ظاهر عجیبی داشت و مو هاشم دورنگ بود فک میکنم بنفش و صورتی

خلاصه اینکه برنامه تموم شد و همه پرسیدن ک جاوید این دختره کی بود اومده بود ما نشناختیم 

آقا تا این. فهمیدم یهو ترس منو گرفت و پرسیدم مگه با شماها نبود همه گفتن نه ما فک میکردیم از طرف تو اومده

حتی بچه های ما هم حس عجیبی بهشون دست داد 

به چند تا از بچه ها گفتم شب اینجا بمونن و قبول کردن 

و نصف شبی ساعت2:54 دقیقه بود ک یهو نوتیف اومد از واتساپ  یه لوکیشن برام فرستاد 17 کیلومتر با ویلامون فاصله داشت و نوشته بود بیگناه کمک آقا تا اینو دیدم دیگه واقعا ترسیدم و اینا بچه ها گفتن بریم شکایت . ببینیم کیه داره سر به سرمون می‌ذاره 

پیگیری کردیم و اینا از این اکانت هیچ اثری پشتش نیست و گفتن اگه شکایات زیاد بشه پیگیری می‌کنیم ولی اکانت و بلاک کردم و دوباره از همون اکانت برام پیام میاد 

چند تا از نمونه پیام هاشو میذارم ببینید ...

چند وقتیه ک نمیتونم برم ویلا سر همین موضوع تا نفهمم 

آخه چرا فقط به من نزدیک شده بود چند شبه خواب ندارن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید