2777
2789
عنوان

دارم گریه میکنم

84 بازدید | 10 پست

تو دوران پی ام اس کاملا روانم بهم میریزه امروز پی ام اسم تموم شد و پریود. شدم شروع کردم دارم از خودم فیلم و عکس میگیرم دوسدارم خودمو بکشم مدام گریه میکنم ،تاپیک قبلی ها عکسم گذاشتم همه گفتن خوشگلم خودمم میدونم ولی الان از قیافه ام متنفرم حالم از خودم بهم میخوره بچه ها ربطی به دوران پی ام اس و پریودیم داره؟حالم خیلی بده فردام امتحان دارم هیچی نخوندم انقد درد دارم و حالم بده که هیچی تو مغزم نمیره

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آخه زشت نیستم ولی الان حالم از خودم بهم میخوره الانم دارم گریه میکنم کل دوران پی ام اس شب و روز فقط ...

از چی ناراحتی ؟خودت که میدونی زشت نیستی،ببین ناراحتی تو این دوران تا حدی طبیعیه بخاطر تغییرات هورمونی

از چی ناراحتی ؟خودت که میدونی زشت نیستی،ببین ناراحتی تو این دوران تا حدی طبیعیه بخاطر تغییرات هورمون ...

هیچکس جرئت نمیکنه بیاد سمتم هرکی باهام حرف میزنه میپرم بهش خودم نمیدونم فقط میدونم حالم بده الانم اشکام داره میریزه

هیچکس جرئت نمیکنه بیاد سمتم هرکی باهام حرف میزنه میپرم بهش خودم نمیدونم فقط میدونم حالم بده الانم اش ...

روزایی که پریود نیستی چی؟اونموقع مودت سرجاشه ؟ناراحت و غمگین نیستی؟

فقط دوران پی ام اس و روزای اول پریود این طور بلایی سرم میاد

خب طبیعیه ،همه تا ی حدی درگیر چنین حالتایی میشن 

تو این دوران هر حسی به خودت و زندگیت داشتی،جدی نگیر 

من همیشه تو این مواقع به خودم یادآروی میکنم این حسا همش بخاطر پریوده