برای یکی کار میکردم از اول بهم گفت که فلان مبلغ رو ماهانه بهت میدم بعد وقتی خاست حقوقم رو بده دوتومن از هرماهم پیچوند گفت نه تو اشتباه متوجه شدی از اولم انقد گفتم ولی مطمئن بودم که اشتباه متوجه نشدم
یکی از ما دزدی کرده بود بعد مرگ کارش این بود بیاد توی خواب و حلالیت بخواد اونم با بدترین وضع ممکن
متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑تجربم تو نکات پزشکی زیاده سوالی داشتید بپرسید اگه تونستم حتما جواب میدم 🧡✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
درسته ولی من دوست دارم طرف فقط بفهمه که ظلم کرده یه گوشمالی هم بشه بعد ببخشم 😅
شک نکن با ترسی که توی اون دنیا بهش دست میده حسابی گوشمالی شده تا الان
متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑تجربم تو نکات پزشکی زیاده سوالی داشتید بپرسید اگه تونستم حتما جواب میدم 🧡✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂
پس میبخشم امیدوارم اگه منم خواسته و ناخواسته ظلمی به کسی کردم منو ببخشه .
منم همینطور همه حق هایی که به گردنم بود رو چندین سال پیش بخشیدم
یه حس سبکی خاصی داره
من واقن نیاز داشتم ب اون کار و نمیتونستم برم ولی فقد ۵ ماه موندم
عزیزم درکت میکنم خودتو مجبور به حلال کردن نکن اگه تونستی حلالش کن اگه نتونستی این مشکل تو نیس مشکل ایشونه که از موقعیت و نیازمالیت بنا به هردلیلی سواستفاده کرده و الان دنیای حقه.
من خودم دونفر کاسبو داشتم با خودم میگفتم بخاطره زرنگ بازی و گول زدنشون حلالشون نمیکنم هم این دنیا هم اون دنیا خدا عذابشون بده که یهو تاپیک شمارو دیدم اومدم