2777
2789
عنوان

فوت شده ولی نمیتونم حلالش کنم واقن

| مشاهده متن کامل بحث + 629 بازدید | 40 پست
فکر میکنی براش مهمه؟

قطعا

یکی از ما دزدی کرده بود بعد مرگ کارش این بود بیاد توی خواب و حلالیت بخواد اونم با بدترین وضع ممکن

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑تجربم تو نکات پزشکی زیاده سوالی داشتید بپرسید اگه تونستم حتما جواب میدم 🧡✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

اون الان دستش از دنیا کوتاهه...یکی از تجربه گر های نزدیک به مرگ میگفت که وقتی کسیو تو این دنیا حلال ...

درسته ولی من دوست دارم طرف فقط بفهمه که ظلم کرده یه گوشمالی هم بشه بعد ببخشم 😅

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

درسته ولی من دوست دارم طرف فقط بفهمه که ظلم کرده یه گوشمالی هم بشه بعد ببخشم 😅

شک نکن با ترسی که توی اون دنیا بهش دست میده حسابی گوشمالی شده تا الان

متاهل و متعهد💍💎در بند کسی باش که در بند حسین است💜کاربری پنجم و دارای 7 سال سابقه در نینی سایت😑تجربم تو نکات پزشکی زیاده سوالی داشتید بپرسید اگه تونستم حتما جواب میدم 🧡✨من میتونم به هدفام برسم و امسال هم میرسم انشاالله 🙂♥آقایون لطفا قبل درخواست دوستی به مجموعه تاپیک های مرد هول نینی سایتی مراجعه کنید!😂

واقعا؟

بله

با لباس کهنه و پاره پوره مثل دوره گرد ها

و با کیسه کهنه ای که روی دوشش بود

میگفت این وسایلیه که از خونتون بردم

التماس میکرد مادرم حلالش کنه

چندباری حلال نکرد و هربار اومد به التماس

بار اخر که حلال کرد دیگه نیومد

پس می‌بخشم امیدوارم اگه منم خواسته و ناخواسته ظلمی به کسی کردم منو ببخشه .

منم همینطور همه حق هایی که به گردنم بود رو چندین سال پیش بخشیدم

یه حس سبکی خاصی داره

شما چی حلالش کردین؟

من هرکسی هر حقی به گردنم داشت رو حلال کردم.

من واقن نیاز داشتم ب اون کار و نمی‌تونستم برم ولی فقد ۵ ماه موندم

عزیزم درکت میکنم خودتو مجبور به حلال کردن نکن اگه تونستی حلالش کن اگه نتونستی این مشکل تو نیس مشکل ایشونه که از موقعیت و نیازمالیت بنا به هردلیلی سواستفاده کرده و الان دنیای حقه.

من خودم دونفر کاسبو داشتم با خودم میگفتم بخاطره زرنگ بازی و گول زدنشون حلالشون نمیکنم هم این دنیا هم اون دنیا خدا عذابشون بده که یهو تاپیک شمارو دیدم اومدم