2777
2789
عنوان

همسرتون چی سیو کردید

| مشاهده متن کامل بحث + 495 بازدید | 83 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من

𝒎𝒚 𝒘𝒐𝒓𝒍𝒅♥️🪐

دنیای من

𝒎𝒚 𝒉𝒐𝒏𝒆𝒚🍯♥️

عسل من

اون هم به انگلیسی نوشته دنیام. 

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

من اون و ❤️حس دلم ❤️اونم حتی اسمم ننوشته

بعضی آقایون زیادی منطقی هستن 

نوشته منزل حتما 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

سیو کردم شوهرم فلانی(اسمش) برای اینکه اگر اتفاقی افتاد برام ، بدونن به کی زنک بزنن

فکر کجا ها رو هم کردی 

خب تنها مخاطب گوشیت که اسم عاشقانه داره همسرته 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

انقدر بدم میاد با القاب عاشقانه اسم همدیگرو سیو میکنن، بنظر من که خزه این کار.

مثل آدم اسم همدیگرو ذخیره کنید دیگه

من از دوران دوستیمون تا الان فقط اسمش سیو بوده با اینکه خیلی دوستش دارم

غلطهای املایی شما، خواه ناخواه شخصیت شما رو در نظر دیگران تنزل میده. شمایی که اکثرتون تحصیلات دانشگاهی دارید واقعا خجالت‌آوره این حجم از غلط املایی!!!! باسوادانِ بی سواد! (لازم به ذکره که منظور من غلط تایپی نیست، اشتباه تایپی ممکنه برای هرکسی پیش بیاد)

به نظرم ابراز علاقه جا داره و لزومی نداره به خاطر شدت علاقه به کسی مشخصاتش تو دفتر تلفن چیز عجیب غریبی باشه!

یک روز متاهل بشم هم نام و نام خانوادگی طرف مقابل رو وارد می‌کنم.

ضمن عرض ندامت نسبت به هرگونه فعالیت کاربری و بازدید از صفحات این سایت و هرگونه نقش‌آفرینی در رونق این مجموعه‌، امیدوارم بعد از این هرگز  بازدیدکننده صفحه‌ای از این سایت نباشم.