2777
2789

ما تو اقدام نیستیم جلو گیری طبیعی داشتیم و مطمعنم ک ببخشید میگم چیزی داخل ریخته نشده 

من پریودیم ی روز تهش سه روز تاخیر داره 

پارسال اورژانسی میخوردم ی هفته زود یا دیر میشدم ولی وقتی دیگ نخوردم منظم شد پریودیم 

بد الان هفت روزع تاخیر داشتم 

فکرم خیلیی درکیر شده اخه مگ میشه اینجوری حامله شد 

همش میگم کیست دارم یا تنبلی یا هر چی 

ی هفته قبل موعودم درد خفیف داشتم 

روز موعودم درد داشتم شکمم سفت شد درد میکرد 

بعد چند روز دردش قطع شد الان دردی ندارم فقط ی وقتایی معده درد دارم حالت سیخ سیخی میشه انگار با سیخ بزنی شکمم 

و رونم درد میگیره 

دیگ موندم واقعا خنثی شدم 

فردا ی بی بی بزنم نشد برم ازمایش فردا نمیشم ازمایش بدم تا دوروز دیگ من دق میکنم ک😢😢

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

امکان بار داری از پیش آب هست

جدییی 

ینی امکان کیست داشتن یا هر چیز دیگه نیس 🥲

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝

جدییی ینی امکان کیست داشتن یا هر چیز دیگه نیس 🥲

امکان همه چیز هست 

اصلا امکان داره نه باردار باشی نه کیست باشه فقط عقب انداخته باشی

اما میگم کسانی که طبیعی جلوگیری می کنن امکان اینکه از پیش آب باردار بشن هم هست

فردا بی بی بزنی معلوم میشه 

البته این رو بدون که کیست هم بی بی رو مثبت می کنه

بی بی چک بزن . احتمالا سیکلت بهم ریخته. انشاله که اگر ناخواسته ست حامله نباشی

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
امکان همه چیز هست اصلا امکان داره نه باردار باشی نه کیست باشه فقط عقب انداخته باشیاما میگم کسانی که ...

اوووه خب چیکار کنم الان 

کیست چرامثبت میکنه☹️

ای بابااا گفتم فردا بی بی میزنم خیالم راحت شه بیشتر نگران کننده شد ک😢

حالتو درک میکنمان شاالله ک نباشیشاید ب خاطر سردی هواس

😢😢😢خیلی بده ب خدا 

نمیدونم والا شایدپرسی عزیزمم

بی بی چک بزن . احتمالا سیکلت بهم ریخته. انشاله که اگر ناخواسته ست حامله نباشی

ناخواستس ☹😿ما دکترم نرفتیم حتی 

فردا میزنم ولی پست بالایی دوستمون گفتن ک کیستم مثبت میکنه دیگ قشنگ نا امید شدم

اوووه خب چیکار کنم الان کیست چرامثبت میکنه☹️ای بابااا گفتم فردا بی بی میزنم خیالم راحت شه بیشتر نگرا ...

اگر هفت رو تاخیره ی دفعه برو آزمایشگاه بگو اورژانسی جواب می خوام هزینه اضافه هم نمی گیره دو ساعته جواب میدن

ناخواستس ☹😿ما دکترم نرفتیم حتی فردا میزنم ولی پست بالایی دوستمون گفتن ک کیستم مثبت میکنه دیگ قشنگ ن ...

حالا بزن شاید منفی شد 

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
امیدوارم بهترین ها واست پیش بیاد ان شاءالله مشکلی نیست ک به زودی پریود میشی شایدم بخاطر استرس به تاخ ...

قربونتتتت عزیزممم مرسییی و همجنین شما😍

استرس اصلا نداشتم این ماه الانم ندارم ولی دوس دارم بدونم ته این جریانم چی میشه 

اگ حاملم برم زودتر دکتر تحت نظرش 

اگ چیز دیگس باز برم دکتر بدتر نشم