2777
2789
عنوان

هفت روزه تاخیر دارم خانما 😢خیلیییی چند روزه استرسشو کشیدم😔😔

| مشاهده متن کامل بحث + 153 بازدید | 30 پست
😢😢😢خیلی بده ب خدا نمیدونم والا شایدپرسی عزیزمم

اره می‌فهمم منم هفته‌ی قبل جون دادم 

شبش یهو پری شدم 

الهی نباشی 

هر چی منتظر باشی. و استرس داشته باشی بدتره

ی چای زعفرون بخور

اگر باردار نباشی سریع پری میشی

لطفا واسه سلامتی پدر و مادرم دعا کنین🤎با افتخار ی کوردم🫡
اگر هفت رو تاخیره ی دفعه برو آزمایشگاه بگو اورژانسی جواب می خوام هزینه اضافه هم نمی گیره دو ساعته جو ...

اره دقیق هفت روزه 

عههه ببخشید حدودی نمیدونید چقد میشه هزینش 

تا اخر هفته فک نکنم بتونم برم 🤦‍♀️

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره می‌فهمم منم هفته‌ی قبل جون دادم شبش یهو پری شدم الهی نباشی هر چی منتظر باشی. و استرس داشته باشی ...

چند روز تاخیر داشتی 

وای اره چایی زعفرون یادم نبود بخورمش 

بچه ندارم هعی نپرسید لطفا نمیشد وارد نی نی سایت بشم زدم بچه الان همه میپرسن بچه داری😂ولی متاهلم عاشقققق همسرمم😍🥺🤗💝

چند روز تاخیر داشتی وای اره چایی زعفرون یادم نبود بخورمش

نمیدونم اصلا یادم نمیومد کی بار آخر پری شدم 

خیلی حرص خوردماااا

ولی خداروشکر بخیر گذشت

نمیدونم اصلا یادم نمیومد کی بار آخر پری شدم خیلی حرص خوردمااااولی خداروشکر بخیر گذشت

خداروشکر واقعا 

گهواره یا لونارو نصب کن اونجا هر وقت ک پریود میشی بزن تموم شدم بزن دیگ حسابش دست خودش میمونه یادتم نمیره اینجوری 

اره دقیق هفت روزه عههه ببخشید حدودی نمیدونید چقد میشه هزینش تا اخر هفته فک نکنم بتونم برم 🤦‍♀️

نمی دونم گلم .. اما قبل رفتن زنگ بزن آزمایشگاه بپرس اگر بدون نسخه بری خوب گرون میشه اگر بیمه هستی برو خانه بهداشت محلتون بگو دکتر اونجا مجانی مینویسه هزینش کم میشه

خداروشکر واقعا گهواره یا لونارو نصب کن اونجا هر وقت ک پریود میشی بزن تموم شدم بزن دیگ حسابش دست خودش ...

اره یکی گفت هرلایف نصب کن 

دیگه نصبیدم و یادداشت کردم 

دیگه قسم خوردم برم دکتر آمپول بزنم یا دستگاه واسم بذاره انقد استرس نکشم

یعنی بخدا از شدت ناراحتی و استرس دست چپم درد گرفته بود

تیر می‌کشیدداااا 

گفتم اگر خدای نکرده باردار باشم سکته رو حتمااااا میکنممم

ولی بازم خداروشکر رزرو

الهی شما هم بزودی پری شی خیالت راحت بشه عزیزم

با تمام وجود درکت کردم

برات آیت الکرسی خوندم

نمی دونم گلم .. اما قبل رفتن زنگ بزن آزمایشگاه بپرس اگر بدون نسخه بری خوب گرون میشه اگر بیمه هستی بر ...

خیلیی ممنونم مرسییی حتمننن

اره یکی گفت هرلایف نصب کن دیگه نصبیدم و یادداشت کردم دیگه قسم خوردم برم دکتر آمپول بزنم یا دستگاه وا ...

مرسییی عزیزممممم ممنونممم ازت مهربونممم😘😘😘

وای کنجکاو شدم چرا دوس نداشتی حامله بشی 

من الان بچه خیلی دوس دارم ولی چون ازدواجمون فامیلیه ازمایش ژنتیک ندادیم خیلی میترسم سر اون دوس ندارم حامله بشم ولی ته دلمم خیلی ناراحتم همش میگم کاش زیر نظر دکتر بودم الان واقعا حامله بودم😔

مرسییی عزیزممممم ممنونممم ازت مهربونممم😘😘😘وای کنجکاو شدم چرا دوس نداشتی حامله بشی من الان بچه خیل ...

قربونت عزیزم 

دیگه بچه نمیخواستم 

میخوام بخودم برسم حوصله دنگ فنگ بچه آوردن رو ندارم

قربونت عزیزم دیگه بچه نمیخواستم میخوام بخودم برسم حوصله دنگ فنگ بچه آوردن رو ندارم

ااها خوبه ک ب فکر خودتی😍

مرسییی عزیزممممم ممنونممم ازت مهربونممم😘😘😘وای کنجکاو شدم چرا دوس نداشتی حامله بشی من الان بچه خیل ...

خب چرا نمیری دکتر همینا رو بگی

قبلش ازت چکاپ و اینا میگیرن اگر خدای نکرده مشکلی داشته باشین میگن باردار نشو