2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اره هرکاری که زیدت کنارت باشه انجامش ندی خیانته هرکاری که نتونی بهش بگی خیانته خیانت صرفا تو رابطه ر ...

خب شما باشی با همچین آدمی چیکار میکنی با وجود اینکه پشیمونه

من حالا چیزی ندارم باشه برای بعدا
رلم داستانمون جدیه این کارو ماه پیش کرده می‌دونم خیلی دوسم داره و پشیمونه ولی هضمش نکردم

به روش نیار بزارجبران کنه ولی از ته دل نبخشیدی هم نبخش

من مرد تنهایی شبم...

من اعتقادم اینه خیانت خیانته دیگه چتی و جنسی سرم نمیشه. ادم خیانت کارم اگه راست میگه پشیمونه اصلا از اول سمت این کار نمی‌رفت مطمئن باش بازم کارشو تکرار میکنه. من که نمیبخشم اصلاااا. 

خب شما باشی با همچین آدمی چیکار میکنی با وجود اینکه پشیمونه

بستگی داره دوسش داری نداری چقدر آزار میبینی از فکر کردن به این من اگه میخواستم بمونم و باشم اول کلی سرد رفتاری و نشون دادن دلخوری و زود آدم سابق نشدن رو تو اولویت قرار میدادم