2777
2789

دیشب بهشون زنگ زدم و دعوتشون کردم

الان مادرشوهرم زنگ زده به شوهرم که بابات نمیاد دعوت شده خونه دوست داداشت(ینی دوست برادرشوهرم😐)من تنها میام.

حداقل نکرده به خودم زنگ بزنه

اولین باره میان خونمون منه خاک تو سر چقد تدارک دیدم چقد ذوق کردم تازه ظهر دعوت بودیم جایی نرفتم کفتم شب مادرو پدرشوهرم خونمونن نمیرسم بیام و نرفتم.

عزیزم🥲🥲🥲

خسته نباشی❤

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

عیب نداره سر ی شام داستان نکن

اون باید زنگ میزد نزده شاید دعواشون شده شاید مشکبی هست به شما نیتونن بگن به پدر شوهرت که هیچی نمیتونی بگی دق و دلیتو سر شوهرت خالی میکنی دعوا میشه

خیلی ناراحت شدمیچیزیم ب شوهرم بگم میپره بهم...فقط دارم سعیم میکنم ناراحتیم بروز ندم

قشنگم حق داری ناراحت باشی 

عیب نداره دفعه بعدی دعوتشون نکن💙

الانم ناراحتی رو بذار کنار 

که امشب بهت خوش بگذره 

فدای سرت 

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

دوست برادرشوهرم جشن ترک اعتیاد گرفته😐ینی جشن ترک اعتیاد از من واجبتر بود؟

وای😑😂

عیب نداره سر ی شام داستان نکناون باید زنگ میزد نزده شاید دعواشون شده شاید مشکبی هست به شما نیتونن بگ ...

دلم میخواد ب روی مادرشوهرم بیارم

فک میکنن من عار و دردم نمیشه لابد

چطور اگه جاریم بود مث سگ میترسیدن همچین حرکتی کنن