2777
2789

آقا گفتم آبجیم پنج یا شش ماهه عروسی کرده اسمشم مهتابه و منم نیلوفر 

مهتاب بگم کم شنواست و زیاد نمیتونه از خودش دفاع کنه متاسفانه چون زیاد یاد نگرفته از بچگیش 

الان که ازدواج کرده گیر یه خانواده عجوبه افتاده امیدمون به شوهرش بود که اونم الان معلوم نیست چشه

من و آبجیم فقط دوتاییم همون اولش که مادرشوهرش گفت حق نداری با آبجیت حرف بزنی که خب یسری کارا کردیم شوهرش دعوا کرد گفت بزار حرف بزنن اینم بگم ما کاری نکردیم دعوا کنن ها خودشون یهو اینجوری کردن 

بعدم همش مادر وپدرشوهرش ازش کار میکشیدن تو خونه که به سختی تونستیم یه کاری کنیم شوهرش مانع بشه تا اینجا همه چیز خوبه که شوهرش‌ پشتش بود 

الان بگم آبجی من محجبه اس چادر سر میکنه از اولم بابام به مادر و پدرشوهرش گفت مهتاب همینه عوضم نمیشه گفتن نه و ما مشکلی نداریم و خیلی خوشحال میشیم اما الان میگن چادر سر نکن موهاتو بزار بیرون شوهرشم طرف اوناست و سه هفته اس شروع کرده فحش دادن و طرف مامانشو گرفتن آخرین بارم مادرشوهر عوضیش مهتاب رو زده یعنی چندتا سیلی لباساشم که مهتاب خودش دوست داره جمع کرده با خودش برده تا لباسای خیلی کوتاه و بازی رو که میخواد مهتاب بپوشه 

همه اینا یه طرف شوهرشم کامل با گذشته فرق کزده شروع کزده حرومزاده و اینحور چیزا گفتن چیزی که تو خانواده ما خط قرمزه باباشم که به چشم کلفت میبینه الان باید چیکار کنیم به نظرتون لطفا مثل خواهر کمکمون کنین

اها مامان بابامم بی زبونن کاری نتونستن بکنن 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این دیگ جدید بود همه میگن باید چادر سر کنی و... اینا باز برعکسن

بخدا همینن اولش خیلی نماز خوون نشون میدادن الان کلا برعکس شد به محض اینکه عقد کردن من اینو تازه فهمبدم 

هرچی هم دوست نداره به زور میگه مادرشوهرش باید انجام بدی

خدا به دادش برسهبه نیت آبجیت چله زیارت عاشورا بگیرخیلی معجزه هست

الان چله یه چیز دیگه برداشتیم اگه نشد اونم میگیریم 

یعنی الان یه جوریه نمیدونم کارم درسته یا نه اما اگر شوهرش درست نشه حتی اگر مامان بابامم راضی نباشن حمایتش میکنم جدا بشه 

۲۵ سالشه دیپلمه به خاطر شرایطش

برای این سن و تحصیلات ش رو پرسیدم که بهش بگی هر تصمیمی بگیره باید تا اخر عمرش پشیمون نشه

چون هم بچه سال نیست و هم بی سواد نیست

بهش بگو خوب فکر بکنه

اگر اون اقا هم دست بزن داشته باشه خیلی بده

چون امروز برای لباس میزنه فردا برای غذا و خونه تمیز کردن و بچه داری و....

ولی اگر مادرش زده بپای پسر نذارید و عجله نکنید 

بدون چادر هم میشه حجاب داشت

بگید با بلوز و شلوار میگرده ولی موهاشو بیرون نمیذاره

ممکنه پشیمون شده باشن و اینکارها رو میکنن که طلاق از طرف شما بشه که مهریه ندن

حواستو جمع کن زندگی خواهرتو به تنهایی و طلاق نکشی

سرباز مادرشوهر خواهرت نشی