2777
2789

بچه طلاقم با مامانم زندگی میکنم  مامانم زمینگیر شده تو این شرایط پهلوش درد گرفته بود دکتر براش سی تی نوشت جدا از سنگ کلیه مشخص شده یه توده تو شکمشه ک معلوم نیست چیه هفته بعد نوبت داره ک بریم پیش دکتر منم همینجوری  سردرگریبان نشتم نمیدونم چیکار کنم  کار پیدا نمیکنم  اگه پیدا کنم باید سر کار باشم  دیگه نمیتونم ب مامانم رسیدگی کنم احتمالا زود باید عمل بشه کسیم نیست جز من ک بهش رسیدگی کنه تو دیوار نگاه کردم کار نظافت چند تایی بود اما خیلی میترسم یه وقت اگه برم خفتم کنن یا بلایی سرم بیاد دیگه واقعا اخر خط رسیدم الان از دست ایچ کس کاری ساخته نیست اما قسمتون  میدم برام دعا کنین  خدا صدای منو نمیشنوه  اما شاید صدای شمارو بشنوه خواهش میکنم برام دعا کنین 😭😭😭😭

اقایونی که تو نی نی سایتن همونایین که تو عروسیا میان قسمت زنونه چشم چرونی مگن همه چی هست کم و کسری ندارین؟😂

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نهادهایی هستند که کمک می کنن. سراغ اونها رفتید؟

کجا برم رفتم کمیته امداد کاری نمیکنن

اقایونی که تو نی نی سایتن همونایین که تو عروسیا میان قسمت زنونه چشم چرونی مگن همه چی هست کم و کسری ندارین؟😂

اخی عزیزم . خدا براتون بهترین ها رو رقم بزنه ان شالله. از این مدل کارایی ک‌تو خونه انجام میدن بکن. مثلا سبزی پاک‌کن بسته کن. سبزیجات بادمجون. روزانه سفارش بگیر براشون بفرست تو خونه هم هستی پیش مامانت.یا اگه‌کامپیوترداری کار تایپ از مراکز تایپ و ترجمه بگیر توخونه انجام بده

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
کجا برم رفتم کمیته امداد کاری نمیکنن

میتونین برین بهزیستی؟

تازه وارد نیستم چهار بار تعلیق شدم        معنی اسم پروفایلم دانه برفیه     این👈 🌷ی دختر مهربون بهم هدیه داده ملکه70♥️♥️