2777
2789
عنوان

📸❌اسکرین پیام خونواده شوهر❌📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 935 بازدید | 76 پست
وقتی بچه ام کوچیک بود خانواده شوهرم چپ می رفتند راست می رفتند می زدن تو سرم که پس زن های قدیم چیکار ...

منم همین حرفا تو دلم مونده

۳۱ شهریور زایمان کردم یک مهر بچه م رفت کلاس اول

ام ای سیو رفت بچه م یه زنگ نزدن 

گفتن مگه ما قدیم چیکار میکردیم حودش کاراشو بکنه

فهمیدن هفته ای‌دو روز کارگر میگیرم داشتن سکته میکردن اینقد سنگ انداختن( تو یه ساختمونیم)

گفتن کارگرت فلان جا اب ریخته نم زده 

درو باز گذشتته دیگه نباید بیاذ محلشون ندادم

کلن هم دوبار نوزادمو دیدن تو این سه ماه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

به نظرم پاکش کن ولی دفعه بعد اگه حرفی زدند تو روشون بگو. اون زن های قدیم بودن که بچه هاشون تو کوچه و جوب بزرگ می شد  الان سبک زندگی ها فرق کرده! 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

تو چرا فکر می کنی هرکسی هرچی گفت باید جوابشو بدی اونم با متلک انداختن؟؟؟خیلی از حرفا رو باید نشنیده ...

چون ده  سال عروسشونم و هربار سکوت کردم و رد شدم بدترش بهم انداختن

یکی بگه مگه چی گذاشته استوری؟من ندیدم پاک کرده

گفته که من لا پر قو بزرگ شدم با شماها که معلوم نیست چطوری بزرگ شدین فرق دارم

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
تو چرا فکر می کنی هرکسی هرچی گفت باید جوابشو بدی اونم با متلک انداختن؟؟؟خیلی از حرفا رو باید نشنیده ...

چون ده  سال عروسشونم و هربار سکوت کردم و رد شدم بدترش بهم انداختن

منم همین حرفا تو دلم مونده۳۱ شهریور زایمان کردم یک مهر بچه م رفت کلاس اولام ای سیو رفت بچه م یه زنگ ...

دقیقا همه اذیت ها و حرف هاشون از حسادت هست من اوایل بس که می گفتند فکر می کردم من واقعا بی دست و پا هستم الان که خودم با خواهرشوهرم مقایسه می کنم می بینم که چقدر زرنگ تر بودم و حداقل به زندگی ام می رسیدم 

به نظرم پاکش کن ولی دفعه بعد اگه حرفی زدند تو روشون بگو. اون زن های قدیم بودن که بچه هاشون تو کوچه و ...

میگم که از قبل تولد پسرم نابستون منو دعوت نکردن و زایمان کردم هم پاشونو طبقه ما نذاشتن بدون دلیل 

کی بگم بهشون؟

گفتن به ما چه زاییده مگه ما نکردیم؟ دیدن پسرمم از بیمارستان اومدم اومدن و تموم

منم همین حرفا تو دلم مونده۳۱ شهریور زایمان کردم یک مهر بچه م رفت کلاس اولام ای سیو رفت بچه م یه زنگ ...

به نظرم بزار حضوری حرف بزن تو صورتشون،  اینجوری وقت پیدا می کنند که تیکه و کنایه های بدتر پیدا کنند و بخوان دفعه بعد جوابت بدن 

میگم که از قبل تولد پسرم نابستون منو دعوت نکردن و زایمان کردم هم پاشونو طبقه ما نذاشتن بدون دلیل کی ...

خوب پس اگه می دونی رفت و آمدی نیست بزار با گوشی شوهرت این استوری براشون بفرست  بزار حس کنند این حرف ها از طرف شوهرت هست دهنشون بیشتر بسته می شه

میگم که از قبل تولد پسرم نابستون منو دعوت نکردن و زایمان کردم هم پاشونو طبقه ما نذاشتن بدون دلیل کی ...

خوب پس اگه می دونی رفت و آمدی نیست بزار با گوشی شوهرت این استوری براشون بفرست  بزار حس کنند این حرف ها از طرف شوهرت هست دهنشون بیشتر بسته می شه

دقیقا همه اذیت ها و حرف هاشون از حسادت هست من اوایل بس که می گفتند فکر می کردم من واقعا بی دست و پا ...

ببین تو بدترین شراایط هم زنگ نزدم بیان پایین کمکم

فقط به شوهرم کفتن تا سه ماهگی‌نباید ختنه ش‌ کنین

به جاریمم گفتن جاریم التماس شوهرش‌کرد بیست روزگی‌ ببره شوهرش گفت هرچی‌ پدرم بگه آخررم حرف‌اونا شد 

وقتی ختنه کرد خوشحال بودن حرف اونا شد  رفتن دیدنش و بهش‌زسیدن

ولی من بیست روزگی بردم حتی زنگ نزدن تلفنی حالشو بپرسن

شوهرم بهم یه انگشتر داد خیلیی سنگین

مادرش فرداش زنگ زد بدهیت به ما رو باید بدی 

خوب پس اگه می دونی رفت و آمدی نیست بزار با گوشی شوهرت این استوری براشون بفرست بزار حس کنند این حرف ...

می دونن شوهرم پا به پامه 

سر همون ختمه 

چند وقت پیشم عروسی بچه برادر مادرشوهرم بود

گفتم من رو ندیدن ۳ ماهه نمیام

جاریمم گفت نمیام

به پسرا گفتن به درک که نیان خودتون بیاین 

برادرشوهرم رفت بدون زن بچه ش ولی شوهر من نرفت از اون موقع با شوهر منم دلخوری دارن