2777
2789
عنوان

📸❌اسکرین پیام خونواده شوهر❌📸📸

| مشاهده متن کامل بحث + 879 بازدید | 76 پست
🤣🤣🤣🤣🤣خدايي ميخاي استوري كني كسي كه تو نازو نعمت بوده هرگز همچين حرفايي نميزنه اينا براش عاديه � ...

این نوع حرف ژدن مال کسیه که دائما تو کمبود بوده اتفاقا

ما عشق را فقط با عشق تقسیم میکنیم 💔

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

این نوع حرف ژدن مال کسیه که دائما تو کمبود بوده اتفاقا

خودش میدونه بابام پولدار بوده و چجوری بزرگ شدم ولی دایم میخواد تحقیر کنه

وزن بارداری ۸۶ ، بلافاصله  بعد زایمان ۷۸، روز چهلم ۶۹ هدف ۶۵

اونجا نشد جواب بدم بعدش یادم اومد

اخه کارتون خیلی اشتباه و بچه گانه بود

سما دو تا فرزند در سنین حساس دارید

باید صبورتر از این حرفها باشید

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

وقتی بچه ام کوچیک بود خانواده شوهرم چپ می رفتند راست می رفتند می زدن تو سرم که پس زن های قدیم چیکار می کردند ۸ تا بچه پشت سر هم می آوردند!   

الان خواهرشوهرم بچه دار شده کل خانواده یک ساله بسیج شدن تا این عنتر خانوم بتونه بچه داری کنه !  هنوزم توش مونده!  

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

خودش میدونه بابام پولدار بوده و چجوری بزرگ شدم ولی دایم میخواد تحقیر کنه

جواب استوری شما انواع اقسام متلک ها و تیکه کنایه های سنگین میتونه باشه

استارتر جان برای خودت مایه ی ناراحتی و دل شکستن درست کردی..

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

هرکس یه قلقی داره دیگه

تو چرا فکر می کنی هرکسی هرچی گفت باید جوابشو بدی اونم با متلک انداختن؟؟؟

خیلی  از حرفا رو باید نشنیده بگیری  کار خودتو بکنی 

نگران فردایت نباش..  خدای دیروز وامروز خدای فرداهم هست. اگر تو اولین بار بندگی میکنی او قرن هاست خدایی میکند. 🌷 
اونجا نشد جواب بدم بعدش یادم اومد

وقت برای قشنگ حرف زدن بدون جواب همیشه هست جانم مسابقه که نیست جا بمونی 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما وقتی در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر میکنم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میزارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل نمیشه که حق با شماست🩷