2777
2789
عنوان

کاش رسم مسخره ی ناهار و شام بعد از مراسم ختم جمع بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2018 بازدید | 104 پست
خیرات هم باید به صاحب نیاز داد تابه مرده برسهنه به یک مشت فامیل شکم سیر که موقع خوردن هم د ...

دقیقااااا تهش ایراد میگیرن پشت سر حرف میزنن🤦🏻‍♀️💔

دل تنگم ، دل تنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. کو قطره ی اشک که به پای تو بریزم تا بمانی ، بی اسلحه در جنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. تو ان بت مغرورِ پیغمبر شکنِ داغ ندیدی ، دل بسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم.. تو تابلوی حاصلِ دستانِ هنرمند خدایی ، نقاشی بر رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. گشتم همه جا پی چشمان تو اما ، فرسنگ به فرسنگ نبودی که بدانی چه کشیدم :)

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اتفاقا رسم ما اینه که بعد از فوت کسی صاحب عذا رو تنها نمیذارن خودشون شام ناهار میبرن پیششون میمونن تا کم کم عادت کنن

بیاید به همدیگه رحم کنیم وقضاوت نکنیم تا همگی در آرامش باشیم

درسته ولی خب خود صاحب عزا دعوت میکنه و میخواد که بیان 

دیگه به قول معروف میگن خیراته

نازآفرین 💚 علاقمند به هنر ،آشپزی ، موسیقی  روانشناسی و زبان انگلیسی. 🎼🎵👩🏻‍🍳📚با شناخت درختان معنای صبر کردن را درک کردم ، و با شناخت گیاهان معنای مقاومت کردن را فهمیدم .خودمون رو با گذشتمون مقایسه کنیم و دلیل حال خوب خودمون و همدیگه باشیم 🤍خدایا شکر بابت تمام نعمت هایت💚

قبول دارم بعضیا که میگن خیراته قبول ولی بذارن تو یه موقعیت مناسب تر خانواده متوفی خیرات بدن نه چند ر ...

اره ادم با اون روحیه خیلیی واسش سخته من همیشه برام سواله چجوری اعصابشون میکشه خیرات بدن با اون روحیه داغون💔

دل تنگم ، دل تنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. کو قطره ی اشک که به پای تو بریزم تا بمانی ، بی اسلحه در جنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. تو ان بت مغرورِ پیغمبر شکنِ داغ ندیدی ، دل بسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم.. تو تابلوی حاصلِ دستانِ هنرمند خدایی ، نقاشی بر رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. گشتم همه جا پی چشمان تو اما ، فرسنگ به فرسنگ نبودی که بدانی چه کشیدم :)

طرف از شهر دیگه اومده صبح راه افتاده اومده یه چی باید بخوره جون داشته باشه برگزده خونش 

نه اینکه تا ۳بعدازظهز تو صف غسال خونه باشه ساعت ساعت ۵رو۶ بگرده دنبال رستوران که نمیرع از گشنگی

هر مراسمی یه آداب و پذیرایی داره نمیشه مردمو اواره و اسیر‌ کرد یه روز کامل 

سال های زیادی خودمو سرزنش کردم ...بابت اینکه چرا تلاش نکردم رتبه کنکورم دو رقمی و یه رقمی بشه ..اول عقاید خانوادمو مقصر دونستم  بعدش کمبود امکانات بعدشم زندگی تو شهر کوچیک و فرهنگ بسته ...بعدش رفتم سراغ ایراد بعدی که چرا من ورزش نکردم به هیکل ایده آلم برسم بازم طبق معمول اول خانوادمو سرزنش کردم بعدش امکانات بعد فرهنگ من برای تمام ناکامی های زندگیم همه رو مقصر دونستم الا خودم ۱ سال ۲ سال ۱۰ سال زندگی من به سرزنش کردن اطرافم گذشت در حالیکه مشکل اصلی خود من بودم آدمای موفق بهانه نمیارن تلاش میکنن غر نمیزنن تلاش میکنن دنبال مقصر نمیگردن تلاش میکنن فرصت ایراد گرفتن از دیگران رو ندارن تلاش میکنن ..پس هرجا گفتی نمیتونم برسم و بهانه اوردی  چون خانوادم ...چون شرایط اینو بدون کیلومترها از موفق شدن دور شدی   ......Life is this l ike thisبلد نیستم چی بگم خیلی آدم واردی تو جمله بندی نیستم 😹😂ولی عاشقتونم خیلی گلید سرشار از خوب هست شما فارسی کیلی کیلی کم بلد بود... سوادمم صفره صفره در حال حاضر مغزمم از گچ پر کردن احساسات ازش فوران نمیکنه     بارون_بهار _شیراز  رونیا۹۲   negin770😻😻😻😻😻 ریحانه ۱۳۷۱۰۲
اتفاقا رسم ما اینه که بعد از فوت کسی صاحب عذا رو تنها نمیذارن خودشون شام ناهار میبرن پیششون میمونن ت ...

چقدر عالی😍🥰❤

دقیقا👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 به نظر من مسخره ترین رسم ما ایرانی هاست. یادمه تو‌مراسم ختم یکی از عزیزانم، نشسته بودم شدید‌گریه میکردم، فامیلا هم سر سفره کبابشونو میخوردن، یکی نمک میزد، یکی به اون یکی میگفت میتونی سس سالادمو باز کنی، یکی انتخاب میکرد چه نوشابه ای بخوره…چقد با نفرت نگاشون میکردم. همونجا عهد کردم مراسم ختم هیچکس شام یا ناهار نمونم… حتی برای عمم و پدربزرگمم  نموندم. برامون تجربه شد و روز بعدش پول خیراتو دادیم به نیازمندان.

دقیقا👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻 به نظر من مسخره ترین رسم ما ایرانی هاست. یادمه تو‌مراسم ختم یکی از عزیزانم، نش ...

وای خیلییییی رومخه😖💔😑 دقیقا منم نمیتونم توی اون حال که صاحب عذا گریه میکنه حالشون گرفتست جلوشون غذا بخورم خیلی رسم مزخرفیه 

من میدونم چی میگی منم یه وقت میگفتم چرا انقدر ناهارشام میمونن

ولی گاهی فکرش میکنم اگر اطراف صاحب عزا شلوغ باشه خوبه تنها نباشن گریه و زاری کنید سبک میشن.قران خونده میشه

از بابتی هم با این گرونی نمیدونم چی بگم

ما لر یاسوجیم و توی شهر ما رسمه که اقوام نزدیک و درجه ۲ پول جمع میکنن و به صاحب عزا میدن که کمکی بهشون کرده باشن..

غذا هم میدن ولی خب دیگه کمک میکنیم به همدیگه.

بعد از یه سقط خدا تو عید غدیر یه هدیه بهم داد..خدایا شکرت..خدایا توکل به خودت..بــــر خـــلاف تـــفــڪر مــلـــت...√√💓چـــادریــــهـــا عــــاشــــقـــتـــرنــــد...√√💓
طرف از شهر دیگه اومده صبح راه افتاده اومده یه چی باید بخوره جون داشته باشه برگزده خونش نه اینکه تا ۳ ...

مخالفم ❤ اون برای عرض احترام و ادب از شهر دیگه میاد کسی که صاحب عذا هست وظیفه ای نداره با اون روحیه داغون پذیرایی کامل کنه 

خیرات اوکی ی حلوا و خرما و ... نه تدارک غذا