2777
2789
عنوان

کاش رسم مسخره ی ناهار و شام بعد از مراسم ختم جمع بشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1765 بازدید | 102 پست
بنظر من اون هزینه برای خیریه مثلا کودکان سرطانی یا جهیزیه یه دختر خرج شه خیلی ثواب بیشتری داره تا غذ ...

اره دقیقا ادم بیشتر ارامش و انرژی مثبت میگیره تا اینکه به دور و اطراف بخوای غذا بدی تهش بخوان حرفم دربیارن و ایراد بگیرن 

دل تنگم ، دل تنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. کو قطره ی اشک که به پای تو بریزم تا بمانی ، بی اسلحه در جنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. تو ان بت مغرورِ پیغمبر شکنِ داغ ندیدی ، دل بسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم.. تو تابلوی حاصلِ دستانِ هنرمند خدایی ، نقاشی بر رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. گشتم همه جا پی چشمان تو اما ، فرسنگ به فرسنگ نبودی که بدانی چه کشیدم :)

هزینه اش سنگینه.

عروسی ادم از قبل فکر هزینه غذاس ولی عذا یهویی پیش میاد.

قبلن ما تا سه روز غذا میدادیم هفتم و چهلم و سالگردم همین طور.

الان شده فقط روز ختم و چهلم. ختم هرکی امده ولی چهلم برای ناهار دعوت میکنن

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزان بیاید تاپیک اخرم

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂
خیرات چی؟ بدبخت صاحب عزا با چشم گریون باید فکر سیرکردن یه جماعت باشه

این کارو معمولا کسایی که داغ دیدن انجام نمی‌دن خوب درسته با اون حالشون توانایی ندارن 

کسایی که به صاحب عزا نزدیکن هماهنگ میکنن 

معمولا هم مراسم سوم و دفن صبح و نزدیک ظهر انجام میشه یه سریا از راه دور میان زشته گرسنه بمونن

این کارو معمولا کسایی که داغ دیدن انجام نمی‌دن خوب درسته با اون حالشون توانایی ندارن کسایی که به صاح ...

خب بازم از جیب صاحب عزا خرج میشه. شاید توانشو نداشته باشه یا با قرض و قوله زیر بار این خرج بره

درست نیست خدایی

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

حالا به نظرم روز خاکسپاری یه ناهار بدن اشکالی نداره و هزینه آنچنانی نداره اما دیگه شب سوم و هفتم و چله و...دیگه زیادیه

پدربزرگ من پارسال فوت شد حدود ۵۰ ملیون فقط بابای من هزینه غذا داد

خیرات هم باید به صاحب نیاز داد تابه مرده برسهنه به یک مشت فامیل شکم سیر که موقع خوردن هم د ...

دقیقا

لایک ممنوع❤️🩷🧡💛💚💙🩵💜🤎🖤🩶🤍 فقط به نظرات محترمانه، پاسخ داده میشود😊😊                                               

تو احکام اسلام تا 3روز باید غذا برای صاحب عزا ببرنداین کار ما متاسفانه رسوم غلط ایرانی نه ...

اخه بعضیا شعورشم ندارن تهش ایراد میگیرن از غذا یعنی دیدم که میگم🤦🏻‍♀️💔💔 ولی کلا منطقی نیست خدایی نکرده من خودمو جای اون ادم صاحب عذا میزارم حوصله دیدن هیچکس رو ندارم چه برسه غذا بدم به اطرافیان

دل تنگم ، دل تنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. عاشق نشدی لنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. کو قطره ی اشک که به پای تو بریزم تا بمانی ، بی اسلحه در جنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. تو ان بت مغرورِ پیغمبر شکنِ داغ ندیدی ، دل بسته به یک سنگ نبودی که بدانی چه کشیدم.. تو تابلوی حاصلِ دستانِ هنرمند خدایی ، نقاشی بر رنگ نبودی که بدانی چه کشیدم .. گشتم همه جا پی چشمان تو اما ، فرسنگ به فرسنگ نبودی که بدانی چه کشیدم :)

اول اینکه صاحب عزا بلند میشه غذا درست کنه و همون آدمای اطرافشون هستن یا آشپز میارن دو اینکه به نظر من هیچ زحمتی نداره چون نه پول از صاحب عزاس نه زحمت حداقل رسم ما اینه که پول زیاد میدن و به قول یه کاربر بعضی ها از شهر های دور میان نمیشه که نمونن جایی رو ندارن 

شما هم عادت کردین سر همه چی نق بزنین نق نق نق نق نمی‌دونم پیر نمی‌شین ؟

فقط باعث قطع ارتباط و کینه می‌شید و تفرقه پراکنی میکنید این که همه دور صاحب عزا جمع میشن یه نوع همدردی کردن با دلداری دادنه گلم 

ممنون که برام صلوات می‌فرستی ❤️بسم الله الرحمن الرحیم 

نه والا مهم نیست طرف کل غم دنیا رو دوششه ی خرما و حلوا اوکی ولی نه بخواد به فکر غذا دادن باشه تازه ش ...

فیلم شادروان رو ببینید این مورد رو به تصویر کشیده اونم یه خانواده رو که خودشون ندارن بخورن مجبورن از یه عده مذیرایی کنن