2777
2789
عنوان

سلول سلول تنمممم برای یک نفر دلتنگهههه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1705 بازدید | 176 پست
نمیدونم این چیزا یعنی چیمن تاحالا برا کسی اینجور نشدمنمیدونم چه حسیهبنظرم ارزششم نداره.کسی برام تموم ...

هزار بار خدا رو شکر کن که شما رو عاقل آفریده

عشق مصخرفترین چیز دنیاست که رو عقل سرپوش میزاره

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من از هر نظر بگی تحت فشارم بله و اینکه خانوادم زندگی رو بهم زهر کردن مخالفت میکنن ،ازشون بدم میاد از ...

یه مدت صبور باش

ان شالله با گذر زمان حل میشه

یه مدت صبور باشان شالله با گذر زمان حل میشه

دیگه صبرم ته کشیده غز روی پا به ۱۸ سالگی گذاشتم نفس راحت نکشیدم،قبلشم خیری ازشون ندیدم بعد اون دیگه عذابم دادن عذاب

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨میترسم نفسم دور از نفست در سینه بپوسد،دور از منظره ی خندیدن تو آیینه بپوسد...🥲🔗۳۰/۹/۱۴۰۳

من حقیقتش کل توقعم از پارتنرم اینه که بتونم این زنذگی مسخره رو باهاش بگذرونم بخدا هیچ چیز دیگه نمی خ ...

متاسفانه مال من از هر نظر تاپه

و بخاطر هنبن نمیتونم کسیو باهاش جایگزین کنم

شجاع باش مثل منه بدبخت ترسو نباش

ترسو نیستم،ولی ادمای زبون نفهمی ان

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨میترسم نفسم دور از نفست در سینه بپوسد،دور از منظره ی خندیدن تو آیینه بپوسد...🥲🔗۳۰/۹/۱۴۰۳

تقریبا چندماه میگذره و به شدت دلتنگم غرورم اجازه نمیده واسه آشتی پیش قدم شم..🚶‍♀️

مال ما از غرور گذشته

خدا رو شکر تو غرورتو ازش باارزشتر میدونی

مال ما از غرور گذشتهخدا رو شکر تو غرورتو ازش باارزشتر میدونی

چیشده مگه 

غرورم و با ارزش تر نمیدونم اما خب به ظاهر که نمیخواد دیگه چیکار میتونم بکنم بزور که نمیشه 

جنگل سوخته را وعده باران ندهید "!🖤🤝