2777
2789
عنوان

سلول سلول تنمممم برای یک نفر دلتنگهههه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1850 بازدید | 177 پست
من یبارم سال پیش میخواستم فراموشش کنماتفاقی یکی که اصلا ندیده بودش ازم در مورد اون پرسید و اینکه زیا ...

میشه بگی تاپه چه خصوصیاتی داره؟...

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

میشه بگی تاپه چه خصوصیاتی داره؟...

تنها از یک چیز در هراسم...                                                                        این که سزاوار رنج هایم نباشم...    "فیودور داستایفسکی"

هزار بار خدا رو شکر کن که شما رو عاقل آفریدهعشق مصخرفترین چیز دنیاست که رو عقل سرپوش میزاره

حتی کراش هم نزدم تاحالا

ولی هر کسی باشه برام مهم نیس حتی بهترین دوستم هر کسسسس که بره ،دیگه یک ثانیه هم به یادش نمیفتم و انگار نبوده.چون میگم لیاقت نداره ک فکرمو درگیر کنم

همه چیشهر کی میدیدش عاشقش میشداز اونا که کلی پیشنهاد داره

میگی اسی یه چیزی ازت بپرسم؟...اون زمان ها که خیلی اهل دعا و ختم بودید تو دعاهات همچین کسیو از خدا خواسته بودی؟

بله

منم مجردم پس سو تعبیر نشه که میپرسم

شما از اول این آدمو دوست داشتی و خواستگاراتو رد کردبی بخاطر ایشون؟

یا نه خواستگارای دیگه نشد؟

الان پشیمونی خواستگاراتو رد کردی؟

مشکل اصلیت اینه با اون آدمی که دلت میخواد ازدواج نکردی یا کلا تجرد؟

منم منم منممممممممممم😔

ده ساله دوسش دارم. کاش معجزه بشه

یازده ساله که حالم بده...😔.لطفا اگه امضام رو میخونید دعاکنید همین ۴۰۲ به آرزوم برسم. اگه دعام کردید الهی صدبرابرش برگرد سمت خودتون💖💖💖💖 حس ششمم بد نیس 

من در پی خویشم 

به تو بر میخورم اما ...

یه  دیالوگ  غمگین هست که میگه :"کاری نکن ازت متنفر بشم ، دوست داشتنت ب اندازه کافی دردناک هست ...           موقع جدایی بهش بگید خوشحالم که حداقل  سایه تاریک  زندگی تو نشدم ، باشد که خاکسترم محرابِ ققنوس نجات یافته ی تو باشد .                                                                        و در نهایت کسی قلبت را میشکند که به او گفته بودی از شکسته شدن خسته ای ...                       کدوم بدتره ؟ زندگی کردن مثل یه هیولا ..،، یا مردن مثله یه انسان خوب ...و چقد ترسیده بودی زمانی که از خودم به خودم پناه آورده بودی ...                                                                           شبیه کسایی که بهت آسیب زدن نشو ، شبیه کسایی شو که کمکت کردن بهتر شی ....