2777
2789
عنوان

سلول سلول تنمممم برای یک نفر دلتنگهههه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1705 بازدید | 176 پست
خوش به حالت که دلت باهات همراهه!

من کسیم که میفهممت هنوز دارم برای کسی ک عین اشغال بی ارزشم کرد بهم خیانت کرد بهم گفت ک فقط بازیچش بودم باهمه رفت تو رابطه دلتنگ میشمو گریه میکنم ..

از دیشب سعی کردم دور شم از فکرش ولی خب سخته و نمیشه

منکه کلا نمیبینمشبعدش هی خواستم وارد رابطه دیگه ای بشمولی پیشنهادایی که داشتمو باهاش مقایسه کردم دید ...

منم اوسکول شدم یه دیوار دور خودم کشیدم اصلا به موردای دیگه فکر نمیکنم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

منکه کلا نمیبینمشبعدش هی خواستم وارد رابطه دیگه ای بشمولی پیشنهادایی که داشتمو باهاش مقایسه کردم دید ...

من کسیم که میفهممت هنوز دارم برای کسی ک عین اشغال بی ارزشم کرد بهم خیانت کرد بهم گفت ک فقط بازیچش بو ...

عزیزمممم💔

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻

خیلی بده که عاشق کسی بشی در حدی که نتونی به هیچکس دیگه حتی فکرم بکنی

منم الان داشتم ازش گلایه میکردم بخاطر اینکه راهی برام باز نمیکنه خستم خستم 

۸

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨میترسم نفسم دور از نفست در سینه بپوسد،دور از منظره ی خندیدن تو آیینه بپوسد...🥲🔗۳۰/۹/۱۴۰۳

منم الان داشتم ازش گلایه میکردم بخاطر اینکه راهی برام باز نمیکنه خستم خستم ۸

شما هم عاشقین؟

خیلی بده که عاشق کسی بشی در حدی که نتونی به هیچکس دیگه حتی فکرم بکنی

من حقیقتش کل توقعم از پارتنرم اینه که بتونم این زنذگی مسخره رو باهاش بگذرونم بخدا هیچ چیز دیگه نمی خوام

بدبختی اینه که این آدم انگار تنها کسیه که میشه باهاش گذر زمان رو حس نکرد

اصلا دلم نمیخواد با کس دیگه زمان بگذرونم

خیلی معنوی شدم😂🤣

پول و قیافه و هیکل دیگه برام مهم نی

اینی که می خوامش هم اتفاقا به هر کی میگم میگه تایپ نیس ولی نمیدونم چرا می خوامش

شما هم عاشقین؟

من از هر نظر بگی تحت فشارم بله و اینکه خانوادم زندگی رو بهم زهر کردن مخالفت میکنن ،ازشون بدم میاد از پدرم مادرم برادرام تک تکشون

🦋یه دختر ۲۳ ساله که به تمام چیزایی که میخواد میرسه😍پای یه نفر موندن آدمارو قشنگ میکنه💎🔗خیلی وقته وارد سال چهارم پای تو موندن شدم🤍💍،خدایا نقطه نقطه زندگیمو با وجودت قشنگ ساختی میدونم از این به بعدم همه چی قشنگه...💚نترس جانم که دستانم جدا شدنی نیست ز دستانت...🤍✨میترسم نفسم دور از نفست در سینه بپوسد،دور از منظره ی خندیدن تو آیینه بپوسد...🥲🔗۳۰/۹/۱۴۰۳