2777
2789
عنوان

سلول سلول تنمممم برای یک نفر دلتنگهههه😔

| مشاهده متن کامل بحث + 1862 بازدید | 177 پست
چون همسرم نیست

دوستته؟ 

منم تو دوران دوستی خیلی سختی کشیدم😔خیلی ازهم‌دوربودیم چندماهی یبار میدیدیم همو با اینکه پسرعمومه!

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

به نظرت میتونم فراموشش کنم؟خودمو مشغول یه کاری کنمچمدونم یه غلطی بکنم که از ذهنم بره بیرون

منم بخدا الان تو این شرایطم

منکه نمیتدنم

یه مدت فقط ارزوی مرگ میکردم

خدایا شکررررررررررررررررررررررررررررت🫶🏻🤍♥️🤍♥️🤍♥️🤍🫶🏻

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی اینهمه یهویی مگه میشه؟ 

مطمئنی پیشنهادش از روی دوست داشتن بوده

هآی؛من دِلوینم🌱✨اندکي سن دارم + یاری که با گذشت کلي چالش دوونیم ساله به هم رسیدیم🥹🤌🏻(او نه تنها لب هایم را می خنداند بلکه باعث لبخندِ قلبم هم میشود🫂♥️🔗)درحال حاضر تازه کارم و مشغول به خیاطي✂️دختری با اصالتِ بلوچم🪄علاقه مند به تجربه های جدید و حالِ خوبم🤍بزرگترین قلب مال اونیه که انرژی مثبتش رو به دیگران منتقل کنه✨به امید ساختنِ آینده ای زیباوخوب…

خیلی سخته تحمل این درد برام😔😔😔

امیدوارم حال دلت بهتر شه

به نظرم بهتره خودمونو دوست داشته باشیم

این که تو دیگران دنبال این حس باشیم خیلی سخته

چمدونم یه کاری کنیم خودمونو خوشحال کنیم یه دلخوشی برای خودمون ایجاد کنیم

امیدوارم حال دلت بهتر شهبه نظرم بهتره خودمونو دوست داشته باشیماین که تو دیگران دنبال این حس باشیم خی ...

من دو روز از پس قلبم برمیام باز بعدش میبینم تو فکر اون غرق شدم

شما سنت کمه حتما

ولی من احمقم با ۳۶ سال سن چرا باید تو همچین دردی بیفتم

من دو روز از پس قلبم برمیام باز بعدش میبینم تو فکر اون غرق شدمشما سنت کمه حتماولی من احمقم با ۳۶ سال ...

اره کم سن و سالم

چی شد عاشقش شدی؟

همون روزی که دیدیش یا به مرور اخلاقش جذبت کرد

من که همون لحظه اول دیدمش حس کردم این نیمه گمشدمه

قبلا تجربه شکست عشقی داشتم پنج سال صبر کردم و نشد ولی به نظرم اون بچه بازی بود ولی این یکی به شدت منو می ترسونه خیلی جدیه

من دو روز از پس قلبم برمیام باز بعدش میبینم تو فکر اون غرق شدمشما سنت کمه حتماولی من احمقم با ۳۶ سال ...

سعی کن به خاطر اون حرکتش ازش متنفر شی تنفر میتونه باعث شه عشق از بین بره

برای من که سری قبلی جواب داد

این سری هم منتظر میمونم یه دلیلی پیدا کنم ازش متنفر شم

فاصله گرفتن هم خیلی کمک میکنخ

سعی کن به خاطر اون حرکتش ازش متنفر شی تنفر میتونه باعث شه عشق از بین برهبرای من که سری قبلی جواب داد ...

منکه کلا نمیبینمش

بعدش هی خواستم وارد رابطه دیگه ای بشم

ولی پیشنهادایی که داشتمو باهاش مقایسه کردم دیدم نمیتونن اندازه یه تار موی اونم باشن برام