2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم میگه واسه سیسمونی لباس کم گرفتی📷

| مشاهده متن کامل بحث + 4932 بازدید | 177 پست

عکس لباسا رو بزار مستفیض بشیم

من آتنام ۲۹ اسفند ۲۳ ساله میشم و به زودی نامزد رسمی میکنم💍 . عاشق خانواده ام هستم👩‍❤️‍👨 .با کلی خاطرخواه با وجود سختی و چالش با نامزدی مون موافقت کردن💞 .هیچ انسانی کامل نیست و قطعا همه مون نقص هایی داریم فقط باید از دیروز مون بهتر باشیم🌱.سعی میکنم خوشحالی به دیگران منتقل کنم 🎉.نماد من ماهی هست یعنی آرام🐠 . یه اسفندی مسئولیت پذیر و مهربونم☃️ . اهل کتاب و موسیقی 📚🎹. و عاشق محیط زیست و حیوانات🌄 .زندگی بهم یاد داد که انسانیت و محبت مهم ترین و به یاد موندنی ترین بخش زندگی مونه💖. شاد بودن تنها انتقامی هست ک میشه از زندگی گرفت🥳.

خیلی زیاد گرفتی خانواده من دوتاکاپشن خریده بودن دو تا سرهم.. چند دست هم لباس خونه.. همیییین

واسه همینم کلی دارن تیکه میندازن بهم

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

همینو بگو والا

اصلا اصلا لباس از الان نخر.  

بزار بچه بیاد نسبت به سایزش و رنگ و روی بچه و چهره اش هر فصل چند تا تیکه لباس هست می رید می خرید 

دیگه این زرنگ بازی های خواهرشوهرت چه صیغه ای هست. از الان رو بهش نده. هر جی خانواده ات دادن دستشون درد نکنه 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

حالا منی ک ۱۶ هفته باردارم هنوز هیچ خریدی نکردم خواهر شوهرم ۲۴ دست لباس برای نینیم خریده 😁 قربونت خ ...

این حرفا جاش این تاپیک‌ نبود

فقط حیدر امیرالمومنین است                                           اللهم عجل لولیک الفرج

بگو عزیزم همین که خانواده ام لطف کردن و برای بچه ی منو شوهرم خرید کردن تا آخر عمرمون باید ممنونشون باشیم... لطف کردن وگرنه سیسمونی وظیفه نیست ،قرار نیست عذرخواهی میکنم دو نفر دیگه بچه درست کردن جورشو پدر و مادر دختر بکشن...

من خودم باید راضی باشم که هستم 

الان لباسای پایین سمت راست همه اندازه همن، میدونی شاید بعصی هاشو یکبارم استفاده نکنی

از من میشنوی طبق تجربه خودم، بهشون بگو ما اصلا رسم سیسمونی نداریم، خانوادم همینقدم از روی لطف خریدن و دلی خریدن، هر چی کلا میگن بگو ما رسم نداریم

بعد بگو ما رسم داریم خانواده پسر اینارو می‌خرن، مخصوصا طلا واسه بچه و مادر بچه می‌خرن،

واقعا،من ۱۰ سال پیش خواهرشوهرم اومد جهازمو دید گفت وا جهازت کم نیست من همینطور موندم چی بگم در حالی ...

ببین ما ی استاد داشتیم حرف قشنگی میزد میگفت تا زمانی که ی ادمو نشناختی سختته بعد از اینکه شناختی میتونی روابط تو براساس اون تنظیم کنی

حالا منی ک ۱۶ هفته باردارم هنوز هیچ خریدی نکردم خواهر شوهرم ۲۴ دست لباس برای نینیم خریده 😁 قربونت خ ...

شما  احتمالا چون  دستتون  خالی

اون خریده براتون

وگرنه  وظیفه  اون هم نیست

والله دو نفر دیگه  بچه دار میشن     اطرافیان شون باید زحمت بیفتن