2777
2789
عنوان

چرا مشهد اینجوری شده

1277 بازدید | 65 پست

چندسالی بود نرفته بودم مشهد تا امسال قسمت شد رفتیم تازه برگشتیم. نگو مشهد بگو عربستان

چقدررر عراقی و عربستانی و بحرینی و.. ریخته اونجا. واقعا حس میکردم اومدم ی کشور عربی. برای برگشت هواپیما سوار شدیم تمام فرودگاه و تمام هواپیما عرب بود 90درصدش هم فقط مرد! چقدر هم نگاه میکنن کثافتا

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

میان زیارت 

مثل شما 

مثل ایرانی که میره کربلا حج و... 

نگاهم همه میکنن 

یعنی آقایون تو کشورای دیگه نابینا هستن همگی یا ماخوذ به حیا 

❤تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

خب شاید تو تایمی رفتی از شانس توریس زیاد بود خب این همه ایرانی هم واسه زیارت میرن کربلا مکه

میشه ازتون خواهش کنم برای سلامتی مادرم دعا کنید حتی فقط در حد یک صلوات  مادرم خیلی سختی کشیده رنگ خوشی ندیده  و توی زندگی من هیچی برای من با ارزش تر از مادرم نیست هر کی برای مادرم دعا کنه منم برای آرامش زندگیش و رسیدن به تمام آرزو هاش دعاش میکنم😚اللهم صلی علی محمد و آل محمد و عجل فرجه  تیکر تولد دو سالگی پسر عزیزم هست مادرت قربون چشمات بشه😍😍😍😍

شهر زیارتی دیگه اومدن امامشون رو زیارت کنن کلی هم ارزآوری داره برای کشور حالا اگه اروپایی های چشم آبی هم بیان این همه ناراحت میشین

خدایا در آرزوی آنچه برایم مقدر نکرده ای خسته ام نکن

خب توریسم سلامت و ...بیشتر شده این سالها.همه میان غیر از عمل های جراحی پزشکی،جراحی زیبایی هم میکنند..چرا به هرچیزی با دید بد نگاه‌میکنی.چه بدی داره یه کم ترنور مالی مون بره بالا.

مثلا ترکیه پر ایرانیه.