2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم میگه واسه سیسمونی لباس کم گرفتی📷

| مشاهده متن کامل بحث + 4970 بازدید | 177 پست

چقدر بیکاره خواهرشوهرت اون ی حرفی میزنه به دید خودش تموم شده رفته اما این حرفها هیچ وقت تو فراموش نمیکنی

چهار روز دیگه سرد بشی میگن خودشو میگیره نمیگن که تیکه بارونش کردیم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

چرا گذاشتی ببینن؟حتما دلت به به و چه چه میخواست که حالت برعکس شده ناراحتیبه اون ربطی نداره و نباید م ...

ببخشید وقتی تو یه ساختمونیم وسایلو میارن نمیشه که بگم نه نبینید

اگه همین الان تاپیک میزدم نمیزارم خونواده شوهرم سیسمونی پسرمو ببینن همین شما یه جور دیگه انتقاد میکردی

فقط 6 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نیک کوچولوی من منو بابایی خیلی دوست داریم💙

خداوکیلی خواهر شوهر سگ کیه که بخواد گوه اضافه بخوره  راجب لباس بچه تو ،اگه اون تورو دوست داشت و برای داداشش احترام قائل بود ،میومد می‌گفت فلانی تا این سن  از هر کدوم فلان قدر بسه اگه کم اومد میری میگیری چون بچه زود رشد می‌کنه زیاد بگیری لباس  بلا استفاده میشه ،این خواهر شوهر دشمنته محل سگ نزار بهش 

یکی از بدترین و مضخرفترین رسوم از نظر من سیسمونی دادن هست 

دو تا آدم بالغ خودشون تصمیم گرفتن بچه دار بشن اونوقت خرجش رو باید خانوادت دختر بده ، چرا؟؟؟؟؟؟

تازه یه عده به جای تشکر ، بی ارزشش هم بکنن ؟؟ با احترام  جوری باهاش حرف بزن که تا ابد دهنش بسته بمونه 

شاید هم نظر نباشیم ، ولی هم وطنیم، هم جنسیم، و شاید همدرد پس همدیگر رو با احترام بدرقه کنیم.                                         
چقدر بیکاره خواهرشوهرت اون ی حرفی میزنه به دید خودش تموم شده رفته اما این حرفها هیچ وقت تو فراموش نم ...

واقعا،من ۱۰ سال پیش خواهرشوهرم اومد جهازمو دید گفت وا جهازت کم نیست من همینطور موندم چی بگم در حالی که نصف جهازمنو خودش نداشت الان بعد ۱۰ سال من چیزی نخریدم واسه خونم ولی اون همیشه کم داره،الانم بهش بگم میگه توکینه ای هستی

میشه بپرسم اهل کجایید 

کی گفته سیسمونی رو خانواده دختر باید بدن دو نفر دیگه تصمیم میگیرن بچه بیارن چرا بقیه باید جورشونو بکشن😐

ما لرا خدایی اصلا این رسمارو نداریم خونه دختر و پسر هر چی هست میخرن خانواده پسر و دختر دوس داشتن کادو میدن نخانم نمیدن

در تاپیک های پزشکی سوالات مشاوره‌ای میتونید منو تگ کنید 📌   موفق باشید 💚