جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
اکثرا یا علی میگنو تکیه میکنن به وام فرزندآوری و در نهایت جمله کلیشه ای بچه روزیشو میاره
امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید میکنید، کمک میکنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد میتواند برای فرزندش آن وسیلهای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید. سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم اهورایی ام بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️ چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
شوهرم درامد بین ۵۰ تا ۱۰۰ م خونه داریم تهرانیم ولییییی یچی دیدم امروزززز پشماااام
فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن
یه زن و مرده اومدن زنه چادری مرده هم ازاین ریشوها با ۳تا بچه کلا ۲ پرس غذا سفارش دادن یه میرزا قاسمی و یه قرمه بعد دختر بزرگش خودشو کشت ک براش زیتون بخره هی میگف بابا برام زیتون بخر و نخرید حتا غذام ب اندازه نخرید نفری چند قاشق ریخت تو پیش دستی گذاشت جلوشون خودش یه برنج و قورمه رو کامل خورد خانمم میرزارو با نون خورد بچهم باحسرت داشت ب میز ما نگاه میکرد جرعت نکردم زیتونامو بهش بدم ولی خدایی دلم سوخت برا دختره خدایی این چ طرزه بچه اوردنه
فقط 21 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن