2777
2789

دیشب رفتم یه مانتو بخرم .خانومه  فروشنده افتاده بود دنبالم . میچسبید بهم .ب هر چی دست میزدم سریع میگفت سایزت چنده  . میگفتم دارم نگاه میکنم چیزی خواستم بهت میگم دوباره میگفت پسند نشد ؟ بعد هی میگفت بیا بریم مانتوهای اون سمتو بهت نشون بدم . چ سایزی میخوای ‌ چ مدلی میخواب‌ مغزمو خورد یعنی ‌ همشم چسبیده بود بهم تعقیبم میکرد ‌.هر مغازه ای میرفتم اینجوری بودن خیلی بدم میاد اخر نخریدم اومدم خونه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

مانتو فروشی که خوبه من رفتم نمایندگی سامسونگ چند تا بودن راهنمایی میکردن یکی افتاده بود دنبال من یخچال میخواین ؟؟؟لباسشویی ؟؟؟؟ اجاق ؟؟؟؟ جارو برقی؟؟؟؟یعنی میخواستم خفه اش کنم

خدایا با وجود نی نی سایت واقعا به ظهورت نیازمندیم