2777
2789

من اگه از کسی ناراحت و دلخور باشم (حقم داشته باشم)ی مدت بش خوبی نمیکنم و ب اطرافیان ش خوبی میکنم ک بفهمه ازش ناراحتم و ناراحت باشم خوبیمو دریغ میکنم

مثلاً

قبلاً برای یکی از جاریام وسیله می‌بردم و دعوتش میکردم

الان چند ماه من زایمان کردم و اون هیچی ب بچم نداده

تصمیم دارم منم برای جاری دیگم ک کادو داد ب بچم وسیله ببرم برای اون نبرم ک ...

درسته بنظرتون ؟؟

دو تا دختر گل دارم ترانه، بهاره,, بچه سومم تو راه ب امید خدا 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

به بقیه باج نده خودشو محل نده ولی بقیه رو هم رو نده در کل برای کسی زیاد مایه نذار که ازش توقع جبران داشته باشی الان کمتر کسی محبت و خرج کردن و جواب میده اکثرا فقط برای خودشون خرج میکنن هزینه ای که برای جاریات میکنی رو برا خودت بخر 

بنظرم اصلا کار جالبی نیست  آدمی مگه چقدر عمر می‌کنه که نصفشو بهای بریزی به پای کسایی که هیچ ارزش ندارن 

یک وسیله ببری برای جاری دیگه آن که اون بخاد بفهمه ناراحتی؟!

خب شاید اصلا نفهمه 

یک چیزی هم از حیبت رفته 

کسی که بخاد بفکر ناراحت بودن یا خوشحال بودن تو باشه می‌دونه باید چطور رفتار کنه کسی که ناراحتت می‌کنه یعنی دلش خواسته ناراحتت کنه 

اینکه دیدن بچه ات نیومده نمیشه بااین چیزا فهموند 

اون خودش می‌دونه کارش اشتباه ولی براش ناراحتیتون مهم نبوده

انقدر که به خانواده شوهر درگیری و براشون وقت میزاری تاپیک میزنی اگر یه کار مفید انجام داده بودی یه ک ...

مثلاً چ کار مفیدی عزیزم 

بنظرم اصلا کار جالبی نیست آدمی مگه چقدر عمر می‌کنه که نصفشو بهای بریزی به پای کسایی که هیچ ارزش ندا ...

خرج چندانی نمیکنم

خرج چندانی نمیکنم

من کاری با خرج کردنت ندارم شما اصل مطلب و نمی‌گیری انگار 

دوباره بخون‌چی گفتم کمی تعقل کن 

دنیا ارزش این چیزا رو نداره بریز دور این چیزا رو از دهنت اینقدر کینه ای و نکته سنج نباش

جاربت شاید شرایط مناسبی نداشته نیومده بی دلیل کسی رو محاکمه نکن 

من کاری با خرج کردنت ندارم شما اصل مطلب و نمی‌گیری انگار دوباره بخون‌چی گفتم کمی تعقل کن دنیا ارزش ا ...

عزیزم شرایط و داره