2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

ممدممد امشب اعصاب برام نذاشتچه خوب میشد آدم از یکی ناراحته واقعا اون لحظه از هم دور بشن

کاش یاد میگرفتیم موقع دعوا دشمن هم نیستیم

😔

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
کاش یاد میگرفتیم موقع دعوا دشمن هم نیستیم😔

هی خاهر....

شوهر من مراعات نداره جلو بچه ها همه حرفاشو میزنه پشیمونم بشه نمیاد بگه

ناراحت نمیشه

بخدا سنگم بود آب میشد

دارم میگم کاش جنگ بشه خودمو بچه هام با هم بریم

کم آوردم این ساعت ها

هی خاهر....شوهر من مراعات نداره جلو بچه ها همه حرفاشو میزنه پشیمونم بشه نمیاد بگهناراحت نمیشهبخدا سن ...

چرا اینجوری میشه واقعا؟ منم کمتر از تو نیستم عزیزم

ی موقع هایی بهش میگم من همون سمیرای ده سال پیشم چرا اینجوری باهام میکنی

چرا اینجوری میشه واقعا؟ منم کمتر از تو نیستم عزیزمی موقع هایی بهش میگم من همون سمیرای ده سال پیشم چر ...

نمیدونم

میشینم فکر میکنم میگم شاید کارشون فشار داره شاید چون کارگره شاید چون نیس

اینقد شاید میذارم برا دلخوشی خودم

دلم ناخوش تر میشه

بچم دیشب بهش گفت بابا چرا همش داد میزنه چرا سر مامانم داد میزنی

اولا هیچ چیزی جز سکوت نمیکردم الان نه هر حرفی بزنه جوابش رو بدتر میدم چون لیاقت سکوت رو نداره فهم سکوت رو نمیدونه

من تنها دارم بچه های که ادعای مالکیت داره روشون بزرگ میکنم میبرم میارم دیگه بچه ها توان برام نذاشتن درس دادن بچمم ی طرف قضیه

قدر نمیدونه هیچکس از اطرافش ایطور نیس اما این قدر نشناس نمیبینه

مادر بودن سخت ترین کار دنیاس

امروز گریه کردم گفتم خدایا شوهرم از این ور اذیت میکنه بچه هامم ای طرف دیگه نخاستی ی کم راحتی بدی که بتونم صبرم رو از دست ندم

نمیدونممیشینم فکر میکنم میگم شاید کارشون فشار داره شاید چون کارگره شاید چون نیساینقد شاید میذارم برا ...

خواهرجان

بهترین کار اینه بی تفاوت باشی

اون بچه نیاز ب تربیت داره

منم خدا بهم دوتا بچه داده

اما اماااان از وقتی با شوهرم دعوامون میشه

انگار دشمن هم دیگه ایم.

زنگ بزن از 118 بپرس بگو مرکز مشاوره رایگان

باهاشون صحبت کن 

خواهرجانبهترین کار اینه بی تفاوت باشیاون بچه نیاز ب تربیت دارهمنم خدا بهم دوتا بچه دادهاما اماااان ا ...

دلم نمیره برا این کارا دیگه قبلا میگفتم تو رابطه خیلییییی داغون بودم الان نه خوب شدم ولی بهتر شدم

که همش باعثش خودشه اذیتم میکنه انتظار رابطه عاشقانه داره نه من دیگه از این کارا نمیکنم

من ۳تا بچه دارم😭😭😭

پسرم با دخترم میفهمن

دخترم چیزی نمیگه درست اما پسرم چرا ناراحت میشه بیان میکنه میگه میره تو فکر هر چه بهش میگم بچه ها ایطور گفتن رعایت کن اینا اصلا

چقد دوس دارم از ته دل ی ماه ازش دور بشیم خودمو بچه هام اون‌ نباشه....

درد اینه اظهار دلتنگی میکنه 

زنگم میزنه جوابش رو نمیدم دیگه

دلم نمیره برا این کارا دیگه قبلا میگفتم تو رابطه خیلییییی داغون بودم الان نه خوب شدم ولی بهتر شدمکه ...

توکلت ب خدا باشه

خیلی حواست به روحیه بچه ها باشه

زن یعنی زندگی

تویی ک باید زندگی رو بسازی

خیلی روی مرد تکیه نکن