2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

بچه ها میگنچرا تاریخ ابان 1402 رو الان باید جواب بدهیا چرا شوهرش خواهرشو به اسم خواهرشوهر سیو کرده

ایول به بچها 😂😂😂

𝑆𝑒𝑛𝑠𝑖𝑧 𝑜𝑙𝑚𝑎𝑦𝑖 𝑏𝑖𝑙𝑚𝑖𝑦𝑜𝑟𝑢𝑚      خطرناکترین خوردنی دنیا  گول ظاهر آدماست!

فقط محمد گفتنت😆😆😆😆محمد ما یکی رو میبینه دوس داره به بقیه بفهمونه هیچ کاری برا زن و بچش نمیکنه در ...

شما ممد صدا کن😄😄🩷🩷

میشه ی صلوات برای بچه هام بفرستی؟♥️🌸♥️🌸
زیادم باهوش نیستن ریدم بهشون😂

زشته آدم با شخصیت اینجوری صحبت نمیکنه😊

𝑆𝑒𝑛𝑠𝑖𝑧 𝑜𝑙𝑚𝑎𝑦𝑖 𝑏𝑖𝑙𝑚𝑖𝑦𝑜𝑟𝑢𝑚      خطرناکترین خوردنی دنیا  گول ظاهر آدماست!

عزیزم ازاینکه شوهرت پشتت نیس داری حرص میخوری کاری ندارم 😂اما من روبیکای شوهرمو تو گوشی خودم نصب کرد ...

دیگه خیلی وقته امثال تو دستشون رو شده بازم تو ب تلاشت ادامه بده.اگه شوهرت آدم حسابت میکرد اینطور عقده نمیکردی ب بقیه ثابت کنی نگفته ام نشون داده میشد.جرا حرص بخورم اتفاقا کلی ام بهت خندیدیم دور هم آخه تو و شوهرت و اون زندگیت واقعا فک کردی واسه من ارزشی داره ک بخام حرص بخورم😂😂😂خیلی خودتو تحویل میگیری واسه خودت نوشابه باز میکنی.برو خدا ی جا دیگه روزیتو حواله کن