2777
2789
عنوان

شبهه ای در مورد دین هست که اذیتتون کرده بیایید راجبش صحبت کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 80 پست
چرا میگن اسلام به دخترها ارزش داددر صورتی که خدیجه رو داریم که با پولش به موندن اسلام کمک کرد!!!!!و ...

اسلام میگه دختر زمانی که به بلوغ برسه وقت ازدواجشه 

بلوغ چی ؟ بلوغ عقلی ، بلوغ جنسی 

بلوغ جنسی که ۹ سالگی اتفاق میوفته و تمام.

ک اما بلوغ عقلی 

خانوم‌فاطمه زهرا "س" در همون ۹ سالگی به تکامل شخصیت و روحیه رسیده بودند. استغفرالله کدوم دختری درحال حاضر می تونه تا ۱۸ سالگی پسرایی مثل امام حسین و امام حسن تربیت کنه ؟

شما بزنید اینترنت و در مورد نحوه تربیت حضرت زهرا بخونید ، متوجه میشید که این خانم ۹ ساله نبودن، خیلی خیلی خیلی روح بزرگی داشتن ، عروس ۹ ساله ای که لباس عروسش رو شب عروسیش می بخشه ، عروسی که مهریه اش " آب" هستش...

کدوم عروس ۳۰ یا ۴۰  ساله رو می شناسید اینجوری باشه ؟

یه صلوات میفرستی برای سلامتی و ظهور امام زمان  ؟ :)❤️ دمت گرم🫀

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حتما بفرمایید

قربان شما 😍 

حقیقتش خودم چند وقت پیش خودم دقیقا تو همین حال بودم تا با این جمله مواجه شدم 

نمی دونم آیه قرآن بود چی بود 

یک نفر گذاشته بود توی امضاش ولی باعث شد دلم آروم بگیره و گفتم واسه شما هم بذارمش 💖

نوشته بود بنده عزیزم فکر نکن صدات رو نشنیدم یا صدات به من نرسیده، اتفاقا هم صدات رو رسیدم هم همه دعاهات به عرش آسمان ها رسیده 

اما بنده ام یا صبر کن و همه چیز رو بسپار به خودم یا خواسته ت رو کلا رها کن تا چیز بهتری نصیبت بشه 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
چرا دختر پیامبر که ۹ سالش بوده میگن ازدواج کردهمگه دین نیومد که دوران جهالت به پایان برسه

سلام ممنون که سوالتونو پرسیدید❤️

جوابی اون پایین به یه خانوم نوشتم بخونید 😘 بنظرم میتونه جواب سوالتون باشه

اگر قانع نشدید بگید بیشتر توضیح بدم🌸

حتما بفرمایید

البته گاهی اوقات خدا دیر خواسته مون رو بهمون میده 

چون می خواد به خودکاوی و خودشناسی برسیم و برخی هم روی زخم های گذشته شون کار کنند و بعد از خودشناسی رو پای خودمون وایسیم و خودمون دنیای خودمون رو بسازیم تا بعد خدا هم پاداش خودش رو بهمون بده 

حقیقتش خودم چون تو زمینه روانشناسی می شناسم تو این زمینه برای خودمان میرم جلو 

برخی هم تو زمینه روانشناسی، معنوی، متافیزیکی و... میرند جلو 

یا یک مراجع ماشالا می گفت من تو همه زمینه ها دارم به خودشناسی می رسم 

نگین علینقی🌺 تمام اطلاعات بنده در سایت سازمان نظام روانشناسی موجود هست 🌹
انسان بی اعتقادی نیستم ولی جدیدا به این نتیجه رسیدم دین صرفا برای کنترل کردن افراد بوجود اومد

احسنت❤️ ممنون از نظرتون

یه مثال براتون بزنم

شما مادری درسته؟

خیلی بچه اتون رو دوست دارید و دوست ندارید هیچ اتفاق بدی براش بیوفته  و برعکس دوست دارید عاقبت بخیری و خوشبختش رو ببینید ، کدوم مادر هست که دلش نخواد ؟

پس چیکار میکنید ؟‌ ازش مراقبت میکنید ، کنترلش می کنید ، با چی ؟ مثلا : وقتی داره میره بیرون میگی لباس گرم بپوش سرما نخوری ، یا خدایی ناکرده رفیق ناباب داشته باشه ، بهش میگی باهاش نگرد و .... 

خب خدا هم همینه قربونت بشم

تازه خدا ما رو خیلی خیلی خیلی بیشتر از عشق یه مادر به فرزندش دوست داره ،

پس نباید انتظار داشته باشیم مارو به این دنیا به این جهان بیاره و بی حساب و کتاب ولمون کنه 

خدا با دین برامون خوب و بد رو مشخص و تعیین کرده 

گفته سر چه کاری بریم سر چه کاری نریم...

چی برامون خوبه ، چی برامون بده 

❤️درست مثل یک مادر...🫀

عزیزان بیاید تاپیک اخرم

سلام سلام اول از همه بگم ک‌ کاربری قبلی ترکید  (از سال ۹۹ اینجام نگو جدیدی) و اینکه ۳ نفر اداره میکنن این کاربری رو ۱_دختر تازه عروس👰‍♀️۲_دختر درس خون👩‍🎓۳_فارغ از عالم ن درس میخونه ن شوهر میکنه کلا خودشم نمیدونه با خودش چند چنده. بچه ها باهم جر و بحث نکنید افراد زیادی توی این سایتن و هرکدوم نظر خاص خودشونو دارن. اگه هم ما با شما بحث کردیم ک نمیکنیم دیگه اشکال نداره شما بیخیال بشید چون ک ما راس میگیم😂

چارت تولد و قرار گیری سیارات موقع تولد توی سرنوشت می‌تونه تاثیر بزارم از نظر اسلام ؟

• گاهی هزار دوره دعا بی اجابت ، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود🕊️🤍‌                                                                                      ـ کاربری دست سه نفره 🌱💙

من هرچی دعا میکنم خدا جوابم نمیده نمیدونم به دین ربط داره یانه

دلایل دیرشدن حاجتوبخون

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

قضیه تناسخ و ورود روح بعد از مرگ ب ی جسم جنین آیا رد میشه و یا بعد از مرگ ما میریم برزخ از نظر اسلام

• گاهی هزار دوره دعا بی اجابت ، گاهی نگفته قرعه به نام تو میشود🕊️🤍‌                                                                                      ـ کاربری دست سه نفره 🌱💙

چرا داداشم که هیچ اعتقادی به دین نداره دائم به اماما و خدا و کتابش توهین میکنه فحش میدهآزار جنسی داد ...

خدا لعنتش کنه خانوادت پسر دوستن میترسی بگی؟ 

قبل از درخواست دوستی (مردها به هیچ وجه درخواست ندن) خبر بدید چرا درخواست دادین🙏دوستمم دیگه هک نمیکنه. 

این سهمیه دختر و پسر همیشه رو اعصابمهبا وجود اینکه ربطی نداره بهم ولی خب چرا همیشه دختر نصفه سهم میب ...

شاهدنمیشه چون زن خیلی احساساتی وممکنه توشهادتش تاثیربذاره ارث هم ماله خوده زنه ولی مردبایدارثوخرج زندگی کنه

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید
این سهمیه دختر و پسر همیشه رو اعصابمهبا وجود اینکه ربطی نداره بهم ولی خب چرا همیشه دختر نصفه سهم میب ...

چون دختر بعد ازدواج هم از شوهر و پدرشوهر ارث میبره ولی پسر فقط از پدر این عدالته .

همسرم باباش یه خونه داره ک اونم نمیده ولی خواهرشوهرم ارث درسته حقش ولی به اندازه کافی پدرشوهرش براش کنار گزاشته

ا       با من بحث نکن حوصله تو ندارم .چون تو تاپیک نیستم                        

من به هیچ وجه متوجه نمیشم چرا حقوق زن ها تو دین نادیده گرفته شده و مردستیزی میشه

به طور مثال چند همسری، یا ارث دوبرابر برای مرد، یا حتی پوشش و حجاب

لطفا استدلال های قانع کننده بیارید

لاااایک نکنننن😤