2777
2789

لطفا بدون بی احترامی ❤️ کاملا دوستانه و خواهرانه

سوالاتونو بپرسید که باهم به جواب برسیم

❤️بازم میگم اعتقادات هر کس قابل احترامه🌸

یه صلوات میفرستی برای سلامتی و ظهور امام زمان  ؟ :)❤️ دمت گرم🫀

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

این سهمیه دختر و پسر همیشه رو اعصابمه

با وجود اینکه ربطی نداره بهم ولی خب چرا همیشه دختر نصفه سهم میبره ؟یا مثلا جایی که به عنوان شاهد بخواد حضور داشته باشه نظرش نصف مرده کلا نصف همه چی☺️

>|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|<

چرا میگن اسلام به دخترها ارزش داد

در صورتی که خدیجه رو داریم که با پولش به موندن اسلام کمک کرد!!!!!

و کودک همسری توش موج میزنه به بهانه اینکه دختر ۹ ساله اون موقع مثل ۳۰ ساله الانه ! پس خدیجه باید یه پیرزن فرتوت باشه!!!

🍷🌊You'll be the saddest part of me

چرا دختر پیامبر که ۹ سالش بوده میگن ازدواج کرده

مگه دین نیومد که دوران جهالت به پایان برسه

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!
من هرچی دعا میکنم خدا جوابم نمیده نمیدونم به دین ربط داره یانه

نه عزیزم . به روح خودت مربوط میشه. ولی شایدم جواب میده و نمی بینی

من هرچی دعا میکنم خدا جوابم نمیده نمیدونم به دین ربط داره یانه

آره اینم بگین لطفا

که وقتی حس میکنی خدا دیگه آدمو نمیبینه مشکل از کجاست.؟

>|{أَفَحَسِبْتُمْ أَنَّمَا خَلَقْنَاكُمْ عَبَثًا وَأَنَّكُمْ إِلَيْنَا لَا تُرْجَعُونَ}|<

چرا داداشم که هیچ اعتقادی به دین نداره دائم به اماما و خدا و کتابش توهین میکنه فحش میده

آزار جنسی داده منو هر روز داره پیشرفت میکنه و منی که خدارو قبول دارم هر روز دارم پسرفت میکنم بخاطر اذیتاش روحم در عذابه

دردی که انسان را به سکوت وا می‌دارد بسیار سنگین تر از دردی است که انسان را به فرياد وامی دارد…و انسان ها فقط ب فریاد هم می رسند…نه به سکوت هم…!

یک کلیپ دیدم چند وقت پیش ذهنمو درگیر کرد میگفت چرا من باید پیرو حضرت محمد باشم در حالی ک کلی جنگ راه انداخته در سن ۵۳ سالگی با دختر ۹ ساله عقد کرده و مقایسه ای انجام داد با حضرت عیسی که تا به حال جنگی راه ننداخته بود 

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                              سپاس یزدان دختری ایرانی ام/یگانه پرستم  اهورایی ام      بی نام تو وطن نیز نام و نشان نداردکوروش بزرگ♥️      چو غرش شیران گذشت و رفت عوعوی سگان شما نیز بگذرد
این سهمیه دختر و پسر همیشه رو اعصابمهبا وجود اینکه ربطی نداره بهم ولی خب چرا همیشه دختر نصفه سهم میب ...

ممنون ازینکه سوالتو پرسیدی عزیزم ❤️

مهم ترین دلیلش اینه که توی این دین و البته تو کل جوامع، وظیفه مرد خانواده این هست که خرجی زن و فرزندش رو بده ، اما زن همچین وظیفه ای نداره 

بابت همین هم اون سهم الارثی که به زن میرسه ( نصف ) برای خود اون خانم هست و میتونه با همسرش در میون نزاره . 

اما ارثی که آقا میبره ، باید اون رو علاوه بر خودش ، برای زن و بچه اش هم خرج کنه .

جواب سوال بعدی : در مورد شهادت دادن خانم ها هم ، ببینید خانم ها اکثرا احساساتی هستیم، ممکنه یکسری خانم ها از سر احساسات شهادت دروغ بدن 

اما اغلب مردها منطقی فکر میکنن 

اینو نه من میگم نه دین ، بلکه علم هم میگه خانم ها احساساتی ترند. پس معمولا هنگام شهادت یه آقا حضور پیدا میکنه، چون عقلانی تره ، و دو خانم ❤️

چرا میگن اسلام به دخترها ارزش داددر صورتی که خدیجه رو داریم که با پولش به موندن اسلام کمک کرد!!!!!و ...

سلام عزیزم ممنون که سوالتونو پرسیدی❤️

جواب : دختر ها ارزشمند بودن ، اما اعراب جاهل دست به کشتن و زنده به گور کردن دختر ها زدند . خدا چیکار کرد ؟ حضرت فاطمه س رو به حضرت محمد ص هدیه کردن. که حضرت محمد به محبت به دخترشون ارزش دختر رو در اون دوران به مردم بفهمونن. حضرت خدیجه اگه اشتباه نکنم اولین زنی بودن که به اسلام رو آوردن و مسلمون شدن. 

و تصمیم گرفتن تماااام اموال و دارایی هاشون رو خرج اسلام کنن ، اما پایدار بودن یا نبودن اسلام وابسه به دارایی ایشون نبود، پایداری اسلام وابسته به خدابود ، که اگر حتی حضرت خدیجه ای وجود نداشتند ، قطعا شخص دیگه ای رو ثروتمند میکرد و به دلش می انداخت که تمام مالش رو خرج اسلام کنه.

اسلام با پول و ثروت دارایی زنده نمونده ، با دل زنده موند

با خون شهیدا ،‌ با خون امام حسین ع

یچیزی بگم ؟ اگه پول تاثیر داشت ، پس چرا کل دشمنان اسلام پولدار تر و قدرتمند تر بودن ؟ از یزید و شمر و گرفته تا ....