2777
2789
عنوان

از عصبانیت جیغ زدم یهو دیدم لباس زیرم خیسه

| مشاهده متن کامل بحث + 2651 بازدید | 85 پست
فقط چند نفر کامنت میذارن اکثرا می‌خونن

اره درسته اکثرا مرد هستن 

کاش یه سایت جدا واسه ماها بود تا اسم لباس زیر اومد همه ریختن اینجا

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی اصغرقشنگ تره😂😂ولی باشه توبخوای حشمت صدات می کنم

مرسی😌

اگه میشد اسم کاربریو عوض کرد میزاشتم نازنین حشمت😛

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

اره درسته اکثرا مرد هستن کاش یه سایت جدا واسه ماها بود تا اسم لباس زیر اومد همه ریختن اینجا

بسس که منحرفننن 

زناشون کجا هستن اینارو از سایت زنونه جمع کنن؟ 

مث این میمونه ی تعداد مرد بیان عروسی قسمت زنونهه😂😂

‹ما اَز دورها،اَز سَرزَمینِ عَطرها وَ نورها آمَدِه‌ایم🌸🌱›

بسس که منحرفننن زناشون کجا هستن اینارو از سایت زنونه جمع کنن؟ مث این میمونه ی تعداد مرد بیان عروسی ق ...

مردای تو نی نی سایتو بعید می‌دونم کسی آدم حساب کنه ک بخواد زنشونم بشه.اینا از همین ک کسی آدم حسابشون نمیکنه تو سایت زنونه اویزونن

فک کنم زیاد رمان خوندی عیییین رمانا شد بشدت کلیشه ای😂😂😂😂🥸

با این سن و سال رمان کجا بود خواهر اینها تباهی دوره نوجوانی و تجربه نوجوانان اطراف هست که استاتر یکی از اوناس من منتقلش کردم فقط قشنگیش به همین کلیشه ای بودنشه😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

از سر بالین من برخیز ای نادان طبیب دردمند عشق را دارو بجز دیدار نیست. اللهم عجل لولیک الفرج 💔🥀هر سوالی در مورد گلدوزی ساخت مجسمه با خمیر کلی دارید در خدمتم🥰مسلط به زبان عربی هستم هر سوالی یا ترجمه ای از زبان فارسی به عربی دارید میتونید بپرسید با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم 😊❤️برای تمام حاجت های دلتون *اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم*

ساااالام حشمت جاااان شیطوری؟ 😂چاکتریم اق حشمت

سلام از ماس😁مخلصیم😁😛

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

بسس که منحرفننن زناشون کجا هستن اینارو از سایت زنونه جمع کنن؟ مث این میمونه ی تعداد مرد بیان عروسی ق ...

یعنی خااااااااااک تو سرشون اگه مشکل داشته باشم بخدا نمیتونم تاپیک بزنم چیزی بپرسم 

اره از اوناش که میگن به خانوما غذا رسیده😂😂😂

💙هوتنِ من 👈🏻هوژینِ من❤.                                
مردای تو نی نی سایتو بعید می‌دونم کسی آدم حساب کنه ک بخواد زنشونم بشه.اینا از همین ک کسی آدم حسابشون ...

اره دقیقا

نکته ریزی بود😂🥲 وایستا جزوه مو بیارم یادداشت کنم

با این سن و سال رمان کجا بود خواهر اینها تباهی دوره نوجوانی و تجربه نوجوانان اطراف هست که استاتر یکی ...

من اینو تو رمانا خوندم😂

عصبانیت و استرس به همه جای بدن میتونه بزنه 

من با استعداد بودم، یعنی هستم ؛بعضی وقت ها به دست هایم نگاه میکنمو فکر میکنم که میتوانستم پیانیست بزرگی بشومیا یک چیز دیگر، ولی دست هایم چه کار کرده اند؟یک جایم را خارانده اند، چک نوشته اند، بند کفش بسته اند،سیفون کشیده اند، دست هایم را حرام کرده ام، همینطور ذهنم را ...!
ببخشید🤣🤣

خدا ببخشه دخترم

آرزویمان بود عمر نزیسته مان را زندگی کنیم 🖤¹⁴⁰²/⁸/⁷ ولی من هیچوقت  این تاریخ و فراموش نمیکنم 🍂 کاربران مرد نه در تاپیکم  شرکت کنید و نه درخواست دوستی بدین اگر از کلمات عزیزم و گلم استفاده کردم به خودتون نگیرید، خیلی به اسم کاربری ها و پروفایل دقت نمیکنم .کاربر دلبر ناب دلم هستم✨

یعنی خااااااااااک تو سرشون اگه مشکل داشته باشم بخدا نمیتونم تاپیک بزنم چیزی بپرسم اره از اوناش که می ...

دقیقاااااااا اصن نمیشه کاری کرد