2777
2789
عنوان

عادت ماهانه

405 بازدید | 33 پست

دوستان من با نامزدم تو آذر رابطه بدون دخول داشتم ک نیسم ساعت بعد قرص اورژانسی خوردم ۶ روز بعد پریود شدم خونریزی شدید قرمز داشتم خیلی بد 

۷ دی پریود خودمه نشدم هنوز خیلی سینه درد و حالت تهوع دارم دل درد دارم (بکارت دارم)امکان داره باردار باشم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

وقتی پریود شدی که دیگه چرا دوباره منتظر پریودی همون موقع که خونریزی داشتی میشه تاریخ بعدی پریودت

«...من تمام تلاشم را کردم و تمام زبان های دنیا را یاد گرفتم اما چه کنم که هیچ کدام برای توصیف کردن تو کافی نبود ...✨🦋»

وقتی بدون دخول بوده 

بکارت هم داری 

پس باردار نیستی خواهرم

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

مادر باکره.

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡
مادر باکره.

مگ حضرت مریمی😂

☘️دبیر ریاضی☘️دبیر ابتدایی☘️مشاور تحصیلی☘️                     و زندگـی از آنجـایی شـروع شـد کـه وجـود "ط" را در قـلـبم حـس کـردم و آنـجـا بود کـه گــفتم:دوسـتت دارم!🤍                            ♡elmanim♡married♡

اینو بدون ک با بکارت هم باردار میشه شد. تصور کردین پرده برزنته ک نذاره باردار بشی. الان هم نیستی بخاطر اورژانسی ریخته به هم.اورژانسی خطرناکه بیشتر از ۲ بار در سال مجاز نیست نازایی میاره

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
وقتی پریود شدی که دیگه چرا دوباره منتظر پریودی همون موقع که خونریزی داشتی میشه تاریخ بعدی پریودت

آخه میگن اون عوارض خود قرصه بعدش باید بشی 

ینی من باید تاریخی ک پریود شدم اون ماه بشم

اینو بدون ک با بکارت هم باردار میشه شد. تصور کردین پرده برزنته ک نذاره باردار بشی. الان هم نیستی بخا ...

دیونه شدم بخدا فعلا تا ۳ سال دیگ نمیتونم برم سرخونه زندگیم