2777
2789
التماس دعا عزیزدل

به نیتت صلوات فرستادم

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
میشه تورو خدا برای منو داداشم دعا کنی؟فاطیما و رضاممنونت میشم اجرتون با صاحب الزمان❤

اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل فرجهم 

ان شاءالله به حق فاطمه زهرا به حاجت دلتون برسید

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حاجتم رو‌ خودم فکر می‌کردم بهش نمی‌رسم ولی خب واسش تلاش کرده بودم یه نوع امتحان ورودی بود که وقتی او ...

ن منظورم اینه از نظر خودت ادم خوبی هسی 

من انقدر دیگ خودمو باختم میگم من بدم پس حقمه این زندگی 

ولی بدتر و گناهکار تر از خودم دیدم ک اینطور نیس عاقبت زندگیشون 

من واقعا ادم دل رحمیم ولی یهو جوش میارم

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

شاید خیلی کامل تعریفش کنم بخاطر همین میگم اینو بزنید تو گوگل:(داستان طلبه ای که به امام زمان متوسل ...

واااای چقدر قشنگ بود 

گریه م گرفت 

کاش واقعا لیاقت داشته باشیم و امام زمان واسطه خوشبختیمون بشه 🥺💔

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

آره ان شاء الله 😢دلتون شکسته منم دعا کنید

خیر ببینی عزیزم 

خیلی سبب خیر شدی ک همچین کلیپی رو تو اوج ناامیدی معرفی کردم منم درگیر قضیه عشقی هستم انشاالله اجرت با صاحب الزمان

انشالله دلتو شاد کنه 

ن منظورم اینه از نظر خودت ادم خوبی هسی من انقدر دیگ خودمو باختم میگم من بدم پس حقمه این زندگی ولی بد ...

این یه حاحت خیلی کوچیکم بود بزرگا رو بگم شناسایی میشم 

نمی‌دونم من از دید بقیه که میگن مهربونم و دلسوز هستم ولی به قول خودت زود جوش میارم ولی واقعا ته دلم هیچی نی

ممنون که برام صلوات می‌فرستی ❤️بسم الله الرحمن الرحیم 

این یه حاحت خیلی کوچیکم بود بزرگا رو بگم شناسایی میشم نمی‌دونم من از دید بقیه که میگن مهربونم و دلسو ...

خداروشکر 

ان شالله عاقبت بخیر بشی و همیشه خوشبخت 

نیت کنید سه تا سه شنبه به نیت شهید  سید مجتبی صالحی خوانساری سوره یس بخونید 

دو تا سرطانی میدونم شفا گرفتن

دو تا سه شنبه بخونید سه شنبه سوم گرو نگه دارید حاجت گرفتید بخونید

خواهش میکنم برای حل مشکل منم دعای ویژه کنید