2777
2789

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

نمیدونم ولی خب حاجت روایی نمیدونم هست یا نه

یه دختری بود یکم مشکل روان داشت و سریع بهم میریخت تو سن کم ازدواج کرد ک بخاطر همین مشکلش چن روز بعد عروسیش قهر کرد و دیگ طلاق 

۱۰ سالی به همین منوال گذشت ولی خداروشکر دختر بااعتقادی بود و خیلی نذر و نیاز کرد 

خداروشکر بعد ۱۰ سال یه پسر مجرد و خیلی خوشگلتر ازخودش و مث خودش با اعتقاد ولی با استایل و افکار امروزی نصیبش شد 

و الان ۷ ساله عقد کردن و ۵ ساله ازدواج کردن 

و هنوزم مشکل اعصاب و روان داره ولی خیلی شوهر صبوری داره 

تا حدی که از ناراحتی زنش بهم میریزه و به بقیه میسپاره مواظب خانمش باشن

بنظرم این معجزه خدا بود 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

تو گوگل زیاد دیدم یکی هم بود خیلی قشنگ بود و دلت رو می‌سوزوند..

چی بود

بگو 

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

نماز خضر نبی بخون 

الان تو مسجد خضرنبی نشستم جای همتون خالی 

برای همه ی نی نی سایتیا بخصوص حاضرین در تایپک صلوات فرستادم

بر چهره دلربای مهدی صلوات 💚💚💚   💚💚💚                اللهم صلی علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم .                            اللهم عجل الولیک الفرج  به حق مادر پهلو شکسته 💔
مادرم حتما نباید دنبال ی دعای بخصوص باشی از ته دل که دعا کنی ،اون لحظه ای که احساس میکنی به خدا خیلی ...

من نمیدونم به چیه چون از نزدیک شدن به خدا معجزه ندیدم فقط خودم آروم شدم 

مث این ک تو بیماری مادرت ک ازت دوره کنارت باشه و دلگرم باشی تو بالااخره درد میکشی شایدم بیماریت خوب نشع و نیاز به مدارا داره ولی همین ک مادرت کنارته دلت گرمه و سختی ها دردش کمتره

ولی حتما پشت هر اتفاقی حکمتی هست 

نماز خضر نبی بخون الان تو مسجد خضرنبی نشستم جای همتون خالی برای همه ی نی نی سایتیا بخصوص حاضرین در ت ...

عه کوه خضرین؟

تو این سرما؟؟

التماس دعا برای فرج 

منم خیلی دوس دارم برم ان شالله قسمتم بشه بعد عید برم 

منظور از حاجت روایی ذکری دعایی چیزی بود گلم

این دخترم خیلی چله ها انجام داد ولی خواست خدا هم بوده و بی تاثیر نبوده