2777
2789
عنوان

زندگی جالبیه

49 بازدید | 4 پست

سر ی خودکار امتحان با خواهرم بحثم شد وسط بحثمون مادرم (!) گفت حرومت باشه غذاهایی که میخوری مرگ بخوری 

و جالبه الان منو خواهرم اشتی کردیم و اصن موضوع خاصی نبود همون بحثای خواهر برادری 

زندگی واقعا جالبه کاش حداقل تقصیری داشتم میدونستم چرا اینقد ازم بدش میاد با اینکه هربار من براش جشن میگیرم و دیگه برام مهم نیس..! 

🌸🏷Translator... غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید
بخاطر خودکار نبوده دنبال بهونه بود حرصشو بهت خالی کنه

داشت با خواهرم سر درسش بحث میکردن خواهرم درس نمیخونه 

دیگه برام مهم نیس بعد این همه توهین دیگه سر شدم

🌸🏷Translator... غم که گذشت دگر از او سخن مگو/نه تو میمانی و نه اندوه  و نه هیچ یک از مردم این آبادی/زندگی نه یکبار، بلکه هر روز صبح اغاز میشود/از طایفه نوریم ما تیره نمیمانیم/در امتداد کوچه پس کوچه های زندگی نوای امید است که مرا میخواند/سرگردان در کافه های پاریس/کتاب شنل پاره رو بخونید

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ازش بپرس شاید همینجوری یه چیزی گفته

داشت با خواهرم سر درسش بحث میکردن خواهرم درس نمیخونه 

دیگه برام مهم نیس بعد این همه توهین دیگه سر شدم