چش_مشکی مدیر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 6065 عنوان امشب پارتنرم با خونوادش مجدد میان خونمون برا خواستگاری🙂✨ | مشاهده متن کامل بحث + 18843 بازدید | 415 پست دیروز تلفنی زنگ زدن بابام گفت نه نمیتونیم دختر بدیم بازم پارتنرم واسطه فرستاد که بذارن خونوادم بیان خونمون بابام نتونست گیر کرد بخاطر واسطه گفت باشه دارم از استرس میمیرم باورتون میشه قلبم میترکه؟دستم میلرزه ۸ و نیم میان اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂 1403/10/07 | 17:42 12 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
sssssaaaarrrraaaaa عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 1546 دیروز دادم گفت ی بار تمومشده رفته دیگه نمیشع بعد پارتنرم خودش زنگ زد شب بازم خونوادش زنگ زدن دیشب ک ... ینی یه بار نامزد بودید ؟ اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن
چش_مشکی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 6065 بچه ها من نمیگم که ب زور قسمت شیم من میگم برم دکتر برم مشاور نشد بگم نه اینجوری بگم تا ابد حسرتش میکشع منو اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂
چش_مشکی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 6065 ینی یه بار نامزد بودید ؟ تو تاپیکام هست اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂
sssssaaaarrrraaaaa عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 1546 باشه 😆😆آخه زمان ما این اصطلاحات رایج نبود همون یه دوست پسر بود اونم قایمکی دوس پسرم نه شوهر الکی 😂 اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن
uzgun_kiz عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 4436 باشه 😆😆آخه زمان ما این اصطلاحات رایج نبود همون یه دوست پسر بود اونم قایمکی آره عزیزم منم نمیدونستم بعد ها فهمیدم چی به چیه
چش_مشکی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 6065 با اون وضعیتی ک اونو بردن بخدا ی اتفاقی افتاده نگرانی کشت منو اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂
uzgun_kiz عضویت: 1400/12/27 تعداد پست: 4436 با اون وضعیتی ک اونو بردن بخدا ی اتفاقی افتاده نگرانی کشت منو نتررس این پسرا همشون یکین چیزیش نمیشه
sssssaaaarrrraaaaa عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 1546 با اون وضعیتی ک اونو بردن بخدا ی اتفاقی افتاده نگرانی کشت منو چیزی نیس عزیزم حتما اذیت شده خوابیده یا استراحت میکنه اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن
چش_مشکی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 6065 چیزی نیس عزیزم حتما اذیت شده خوابیده یا استراحت میکنه با چ وضعیتی رفت برع استراحتم کنم اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂
خواهرام عضویت: 1401/09/30 تعداد پست: 1324 امیدوارم این تاپیکا دروغ نباشه خانما خیلی احساساتی شدن تو این تاپیک
چش_مشکی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 6065 امیدوارم این تاپیکا دروغ نباشه خانما خیلی احساساتی شدن تو این تاپیک بقران ب امام حسین ب مرگ خودم و جان مامانم نیست بخدا نیست اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂
چش_مشکی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 6065 میدونید کاش دروغ بود کاش کاش الان سر زندگیم بودم ولی نیستم..... اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂
sssssaaaarrrraaaaa عضویت: 1402/03/24 تعداد پست: 1546 میدونید کاش دروغ بود کاش کاش الان سر زندگیم بودم ولی نیستم..... جواب نداد ؟ اینایی که تو هر تاپیکی هی نی نی یار صدا میکنن اینا همونایین که تو بچگی کم میاوردن به مامانشون میگفتن
چش_مشکی مدیر استارتر عضویت: 1402/10/30 تعداد پست: 6065 جواب نداد ؟ نه امکان نداره پیاممو بی جواب بذاره زنگم میزنه هیچی ب هیچی اگه کسی از تو درخواست کمک کرد،اینطور فکر کن:اول از خدا خواسته و خدا آدرس تورو به اون داده✨🙂