2777
2789

۲۴ سالمه راحتم شاغلم هستم ولی همش مامان بزرگم و عمو هام میگن ازدواج کن همش پسر پیدا میکنن معرفی میکنن هی میگم فعلا قصد ازدواج ندارم بازم کار خودشونو میکنن عصبی میشم چیکار کنم بنظرتون 

نان حرام خورده چه داند نان چیست، آدمِ لاشی چه داند ذات چیست!🤌کاربر سابقم با اجازتون 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

من هم 24 ساله هستمبا این تفاوت که کسی جرعت نداره چیزی بهم بگهعمو خره کیه!

فامیل ما دخالت میکنن

نان حرام خورده چه داند نان چیست، آدمِ لاشی چه داند ذات چیست!🤌کاربر سابقم با اجازتون 

درروز، چقدردخترخانم های سن بالا تاپیک میزنن وناراحتن، ازاینکه ازدواج نکردنتایک زمانی دختر خواستگاردا ...

کی این تفکر رو تموم می‌کنید عزیزم 

اصلا ۳۰ سالم بشه خواستگار هم نداشته باشم مهم نیست باید 

آماده ازدواج باشم و الان نیستم 

به کسی ربط نداره 

همین شما فردا با همسرت مشکلی پیش بیاد ببینم عمو و مادر بزرگ گردن میگیرن 

یعنی چه معرفی میکنن مگه چندسالته 

شاغلی ،بی دردسر آقا بالاسر میخوای چکار راحتی حالا اگر یروزی خواستی تشکیل خانواده بدی اونوقت یچیزی پسر معرفی کنن

به کسی ربط نداره همین شما فردا با همسرت مشکلی پیش بیاد ببینم عمو و مادر بزرگ گردن میگیرن یعنی چه معر ...

دقیقا کامنت یکی از کاربرا رو اینجا نگاه کن خدایی

کی این تفکر رو تموم می‌کنید عزیزم اصلا ۳۰ سالم بشه خواستگار هم نداشته باشم مهم نیست باید آماده ازدوا ...

خودت آماده کن، بعدتفکربدی نیست، خودکسانی که مجردهستن این نظرها دارن، وناراحتن، 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
فامیل ما دخالت میکنن

عزیزم

چرا تو روشون نمی ایستی؟ یک بار برای همیشه

اگه اینطورب ادامه بدی

فردا روز متاهل شدی

میگن

بچه بیار

بعد میگن یکی کمه

بعد میگن وا مگه زن متاهل سرکار میره

بعد میگن حالا که پسر داری یه دختر بیار 

خلاصه ای از دخالتهای بعدی!  بایست جلوشون، دهنشونو سرویس کن! 

🏋️‍♀️👩🏻‍🦱🌱

ول کن بابا دوست نداری ازدواج نکن ،این حرفام که میگن دختر تا ی سنی خواستگار داره بریز دور، حس و حال روحیمو داغون کنم بزور با یکی برم تو رابطه درصورتی که آماده نیستم ،پس فردا افسردگی بگیرم

خودت آماده کن، بعدتفکربدی نیست، خودکسانی که مجردهستن این نظرها دارن، وناراحتن،

نمیخوام خب الان 😐😐اونا تو سری خور و بی اعتماد بنفس هستن 

رو کسی کراش نداشتی؟ 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.