2777
2789
عنوان

چی بخریم که هم قشنگ باشه هم ارزون

125 بازدید | 12 پست

خرید لباس برای بچه‌ها این روزا خیلی سخت شده! قیمت‌ها که بالاست، بچه‌ها هم زود بزرگ میشن و لباسا زود براشون کوچیک میشه. شما از کجا خرید می‌کنید که هم شیک باشه، هم مقرون‌به‌صرفه؟ برند خاصی می‌شناسید یا فروشگاه‌های آنلاین خوب؟

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو بازار های شهرتون بچرخید شاید چیز خوبی بتونید بگیرید

❤️خودمو خیلی دوست دارم...مسیری رو اومدم که فکر نمیکردم بتونم تا آخرش ادامه بدم...اگه روزی هزار بار به خودم بگم دمت گرم...باز هم کمه.❤️

برند و مارک اگه بخوای که گرونه...من تهرانم ولی همیشه می رم شهرستانمون خریدمو می کنم چون هم ارزونتره هم دسترسیم راحته...اونجا چند تا مغازه می شناسم که ارزان سرا هستن همیشه از اونجا برا بچم خرید می کنم...مثلا یه لباس با شلوارش که بشه حدود ۲۰۰ یا ۳۰۰...یه سال کار می کنه..تا یه سال بعدم کوچک می شه

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز
والا لباس خونگی کمتر از دستی ۵۵۰پیدا نکردم برا بچه هام سمت شماها چجوره قیمتا؟

من تو ارزانسرای شهرمون ارزونتر از این می خرم..البته خوب شاید جنساش عالی نباشه ولی چون یه سال استفاده داره برام مهم نیست.‌سر یه یال کهنه می شه می اندازم

لطفا لایک نکنید مگر در مواقع نیاز

همیشه اخر فصل خرید میکردم براسال بعد 

الان تا یکماه ونیم دیگه دیگه خیلی جاها حتی اونایی که برندم هستن زمستونیها رو حراج میزنن براسال بخر  بعدش هم شیکه هم مناسب