2777
2789
عنوان

همین اول زندگی خسته شدم از رفتاراش😞

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 37 پست
من چی بگمشوهرم پولش نمیاد خودش هم نیاد والامث کپک همش روی تخت خوابیده...البته الان رفته خونه ننشبره ...

اگ انقد مادراشون مهم بود چرا اصن زن گرفتن 

من تو خونه خودمون ام همیشه تنها بودم اما دیگه جمعه ها دورم پر بود الان کل هفته تنهام این چ وضعشه

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگ انقد مادراشون مهم بود چرا اصن زن گرفتن من تو خونه خودمون ام همیشه تنها بودم اما دیگه جمعه ها دورم ...

بعدا دلت نمیخواد جمعه ها هم ببینیش

من راضی ام شب هم بمونه همونجا نیاد اصلا...

خودت برو بیرون .باشگاه برو.پول بگیر خرید کن

دوست پیدا کن...

کلا خودتو خوشحال کن

اروم باش گلم من یه نسخه رو واسه همه نمیپیچم اما من همسرم و حتی تمام همسرای دیگ اخلاق ورفتار مثبت خودشونو دارن مهربونی خودشونو دارن من دوسال ازدواج کردم سال اول عین تو بودم همش توخونه تنها چون همسرم همش سرکار بود وقتایی ک خونه بود میرفتیم جایی خرید بیرون ولی یوقتا میدیدی کلا بیرون بود با دوستاش بحث داشتیم کلا درعین ارامش وعشق وعلاقه بهم بحثم سراین مسائل داشتیم الانم که بچه داریم بازم سرمسائلی بحث داریم ولی چرا جنبه مثبت شوهرتو نمیبینی مابارها همو دلخور میکردیم ومیکنیم گاهی سردم میشیم بحثم مبکنیم ولی  من شبو روز دعام اینکه خدااز عمرم ب عمر همسرم و خانوادم ببخشه چون همه زندگیمن گلم زندگی خودتو بااین تاراحتیا تلخ نکن یرات کم وقت میزاره عیب نداره تو بلعکس رفتار کن وقتاییک خونست هرساعتی واسش چای بزار میوه پوست بگیرکنارش بشین بهش عشق بده من دوتا دوقلودارم هزارمرتبهرشکر زود گزاشتم باردار بشم ولی بازم میگم دوست داشتم دونفرهامون بیشتر کنارهم باشیم چون بچه خاه یاناخاه وقتو وخلوت خودتو همسرتو ازت میگیره

من خیلی وابستشم😞

نباش متعهد باش ولی وابسته نه ضرر میکنی 

اول زندگی هستی با اعتماد بنفس ودرست باهاش صحبت کن اگر نتیجه نداشت توهم برای خودت برنامه ریزی کن 

من ناراضی نیستم ولی تمام تمام مسئولیت بچه ها بامنه مریض هستن من باید خونه باشم خودش میره هواسرده بچه ها مریض میشن خودش میره یا همش باچنند تا از دوستاش که فامیلن میره بیرو باهاش خیییلی حرف زدم گفتم یک روزباما باش یک روز برای خودت 

روزیم که میره براخودش منم بابچه هم میرم مهمونی یا یطوری خودمون جبران میکنیم

درسته هیچی دور هم بودن وتوجه مرد به زنش وبچه هاشنیست ولی از غصه خوردنو خودمونو فدا کردن بهتره چرااون بره من غصه بخورم منو بچه هامم برا خودمون جبران میکنیم