2777
2789
عنوان

به نظرتون شبیه کیه ام

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 91 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بعد الان عکس پروفایلت با این عکس یکیه؟

یعنی توقع دارید منم شکل عکس پروفایلم باشم؟😃😄

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)
عکس پروفایلم سلیقه شخصیمه.چه ربطی داره؟

وا عزیزم چرا دعوا داری اخه  گفتی بیاین بگین شبیه کی ام بعد گفتی عکس بذارم؟من فک کردم پروفایلتم خودتی که اینجوری میگی عکس بذارم 😐

سوسن پرور کجا زشته خانوم هر کسی زیبای خاصی داره یکی چهره یکی ذهن یکی قلب یکی ذات...

آها یعنی من الان زیبایی ام ذاتیه؟

قبلنا میگفتن شکل شبنم قلی خانی و سحر قریشی ام دیگه نمی‌دونم والا.

وا عزیزم چرا دعوا داری اخه گفتی بیاین بگین شبیه کی ام بعد گفتی عکس بذارم؟من فک کردم پروفایلتم خودتی ...

فک کردم میگی از رو پروفایل نظر بدین ببخشید اگه  اشتباه برداشت کردی حرفامو♥️

وا عزیزم چرا دعوا داری اخه گفتی بیاین بگین شبیه کی ام بعد گفتی عکس بذارم؟من فک کردم پروفایلتم خودتی ...

نه عزیزم دعوا ندارم .فقط یه سوال پرسیدم همین .چون من آدم اهل دعوایی هم نیستم .

فک کردم میگی از رو پروفایل نظر بدین ببخشید اگه اشتباه برداشت کردی حرفامو♥️

منظورم اول از روی پروف بود ولی بعد همه تو تاپیک عکس خواستن .من به خاطر جریان تاپیک قبلیم نمی‌خواستم عکس بذارم . ببخشید اگه حرفم به مذاقت خوش نیومد.من که اصلا به دل نگرفتم .

منظورم اول از روی پروف بود ولی بعد همه تو تاپیک عکس خواستن .من به خاطر جریان تاپیک قبلیم نمی‌خواستم ...

اره منم همون منظورو اولتو گفتم که از رو پروف گفتی نه عزیزم منم ب دل نگرفتم ♥️

اره منم همون منظورو اولتو گفتم که از رو پروف گفتی نه عزیزم منم ب دل نگرفتم ♥️

جدیدا اوضاع سایت خیلی خیط شده .با پروفایل زن میان تو تاپیک بعد میبینی مردن یعنی پشمای آدم می‌ریزه.

[QUOTE=365922510]اررره چقدم نازه😍😂[/QUOT

لطف دارید😎درست حدس زدید عکس خودمه😌😂❤

خدادر زمین بندگانی داردکه برای برآوردن نیازهای مردم   میکوشند،اینان ایمنی یافتگان قیامتند                                        امام موسی کاظم(علیهالسلام)