2777
2789

۲۵ سالمه همیشه با مامانم میرفتم یا خواهرم خواهرم دانشجو هست نیست مادرمم کمر عمل کرده جایی نمیاد یا یسری جاها اون زودتر من رفته کن دسر رسیدم مثلا مراسم اقوام من خجالت میکشم چجوری از در برم داخل با فامیل ها مثلا دایی عمو اینا که سالهاست من اصلا احوال پرسی هم باهم نداشتیم قهر بودیم حالا باید سلام کنم

خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

الا اشتی هستید؟

نه مثلا برا مراسمی چیزی یکم باهم خوبیم باز هرمی می‌ره برای خودش نه وقت مریضی نه خوشی عروسی اصلا کاری بهم نداریم برا همین نمی‌دونم تو جمع شلوغ جلو بقیه چکار کنم سلام کنم جواب نده چی یا درست جواب نده کلا معذبم

خدای مهربونم شادی و سلامتی و ی دل خوش نصیب همه مردم کن منو خانوادمم همینطور بتونم درکنارشون لحظه های زیادی باشم با دل خوش سلامت ای خدا مهربان ☘️💚خودت می‌دونی همچیو .......دخترم از خدا میخوام تا همیشه من و تو کنار هم باشیم نه من بدون تو نه تو بدون من الهی آمی❤🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

منم ۲۵ سالمه هر جا میرم با مادرم میرفتم تنهایی جایی خجالت می کشم برم مخصوصا فامیل ها باشن نمیرم تنها ...

منم همینطور ولی یجاهای نمیشه مثلا من خونم شهره اونا روستا ی مراسمی که میشه اون زودتر رفته نمی‌دونم چکنم

منم همینطور ولی یجاهای نمیشه مثلا من خونم شهره اونا روستا ی مراسمی که میشه اون زودتر رفته نمی‌دونم چ ...

چون خجالتی هستیم بخاطر اون بعضی خانم ها دیدی سر زبون  دارن وپروهستن هر جا برن یک دوست پیدا می کننن همون جا تنها نباشن با همه گرم می گیرن اونا رو بیشتر دوست دارن چون سر زبون دارن ولی ما خجالتی باید بریم یه گوشه بنشیم تنهایی

چون خجالتی هستیم بخاطر اون بعضی خانم ها دیدی سر زبون دارن وپروهستن هر جا برن یک دوست پیدا می کننن ه ...

اره دقیقا حتی اگر شرایط هم براشون خوب نباشه طرف باهاشون قهر هم باشه جوری با اعتماد ب نفس حرف میزنن رفتار میکنند