وااای دلم برای این مراسمات تنگ شده 😐برا من یلدایی نیوردن کره خرا هیچی نیوردن هیچییییییییی ریپ مخالف ...
واسه ماهم هیچی نمیارن
نه یلدایی نه عیدی نه پاگشاه
هیچ کدوم رو رسم نداریم😂تازه شماها خیلی کادو میگیرید
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
تـویی تنها ساکن قـ🫀ـلب این دخـتر👸🏻قشنگ ترین و زیبا ترین تاریخ زندگیم"۱۴۰۱/۸/۶"🤍کاش همه چشمایی که تورو میدیدن چشمای من بودن:)💜بزرگترین دلخوشی زندگیم اومدن مَردی تو زندگیم که منو با تموم بچگیام بزرگ کرد💕خدایا مرسی که دارمش💚انقضای دوست داشتنت؛پایان جان من است:)🔐💗شکر واسه وجود پر از آرامشت فرشته من🧚🏻♂️🧡من به دستان خدا خیره شدم معجزه کرد💙🌊
یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
واسه ماهم هیچی نمیارننه یلدایی نه عیدی نه پاگشاه هیچ کدوم رو رسم نداریم😂تازه شماها خیلی کادو میگیری ...
ن بابا حالا الان بود میگفتم گرونی برا من میدونی حرف چند سال پیشه؟ طلا گرمی 150 هزار بود مادر شوهر بی شرفم گفت وای طلا سر به فلک. کشیده ارزون. طلا سنگین براش میخریم رفت ک رفت تو بگو دریغ از هل پوک هیچی بخدا ایمقدر دلم شکیت همیشه یادمه کارم گریه بود بخاطرشون خیلی تحقیر شدم و این وصلت به دلم نبود اما رسم بهم زدن نداشتیم هییی🥲
اگه جوابتو نمیدم بدون درحدم نیستی پس عین سوسک پیف پاف خورده به پرو پام نپیچ چون بخوام با پام راحت لحت میکنم پینت میزنه بیرون اون وقت😊🤫🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭🤭